Reklama

Reklama

Rachot

  • Česko Rachot (viac)
Trailer 1

Akčné animované dobrodružstvo, v ktorom malé monštrá a príšerky súperia v športových zápasoch ako atraktívny bojovníci. Vitajte v svete, v ktorom môžu príšery a ľudia pokojne koexistovať. Dokonca sú krotké a zápasenie príšer rozkvitlo do podoby uznávanej športovej atrakcie. Lukratívny biznis v podobe exhibičných zápasov je však tvrdý. Winnie sa napriek tomu chce presadiť ako manažérka a ísť v otcových šľapajach. Winnie si teda vyhliadne roztomilé monštrum Steva Stupendousa a z neskúseného smoliara a outsidera chce vycvičiť úspešného zápasníka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (26)

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

No dobre. Vo výsledku to možno nie je až tak zlý film, ale určite je vhodnejší pre menšie publikum,  ktoré nie je až tak náročné a nevidelo ešte veľa iných animovaných filmov, alebo si ich nepamätá. Rumble je totiž film bez nápadu,  humoru, sympatických a charakterových postáv, plný otrepaného všetkého čo sa dá. Ale na tú spodnú hranicu priemeru sa u mňa dokázal vyštverať. 5,2/10. ()

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Rumble ako reklamný produkt WWE od WWE films je zároveň povinnou jazdou pravého fanúšika wrestlingu. Lenže čo tí ostatní. Animácia bola obstojná, miestami veľmi vydarená, scény sprevádzalo množstvo wrestlingových výrazov a situácií ako z reality, avšak absolútne absentoval humor. A to aj taký ten inteligentný pre dospelých, tak aj bum bác humor pre najmenších. Pozerať rozprávku bez vtipu vám 104 minút pocitovo predĺži na dvojnásobok. Vlastne tu nie je ani veľmi čo komentovať. Toto nie je rozprávka ako ju moderná doba potrebuje. Je to proste obstojne animovaná nuda, ktorá vás zdolá na submission. Tap, tap, tap. Slabučké. A neviem či to je do rozprávok potrebné, dokonca možno ani vhodné, ale dievčence boli animované veľmi sexi. Dám dve hviezdy a označujem za sklamanie. ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Síce len tri hviezdy, ale o to silnejšie a na pomery Netflixu jeden z tých lepších počinov. Slušná animácia, WWE príbeh spojený s Kaiju a tanečnou školou a máme tu Rumble. Len škoda, že otec bol lepší ako syn, ale tak to už býva. Vo výsledku nič extra, ale určite žiadna hanba a ešte to navnadilo na zhliadnutie buď serióznej športovej série ála Rocky, alebo jej sci-fi odnož Reel Steel. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Animovaný wrestling s outsiderem, který překvapil. Klišé vedle klišé, předem jasný příběh, ale sympatické příšery, pěkné animace a svět wrestlingu mám prostě ráda, tak proč ne. Příjemná pohodovka, která mě bavila víc, než polovina animáků nasazených do kin. Kdo tvrdí, že do wrestlingu tanec nepatří? ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Původně to mělo jít do kin minulý rok kvůli kovidu to posunuly na rok 2022 a nakonec to z kin stáhli a šlo to rovnou na dvd nejspíše. Jinak tak velký průser jaký to je jsem teda nečekal hlavní monstrum poráží ostatní monstra tak, že s nima tančí zní to debilně a ve filmu je to ještě horší pokud jste se těšily na film kde monstra spolu bojují máte smůlu . Chybí sympatické postavy jelikož Steve je trapák co pořád prohrával a byl za to placený pak zjistil, že umí tančit a díky tomu začal vyhrávat první zápas vyhraje tak, že pořád utíká tím soupeře unaví a on pak odpadne a ostatní jsou na stejný styl . Závěrečný zápas taky nic nepředvede a přál jsem Tentacularovi , aby ho zabil což bylo jasné, že se nestane bohužel. Ta holka si hraje na profesionální koučku a jediné co ho naučí je tančit  což on stejně uměl i bez ní a ostatní postavy jsou křoví. Ani humor to nezachrání jelikož většinou vypadá tak, že Steve do něčeho vrazí nebo spadne někam případně ho něco bouchne. Jinak píseň v traileru Time Of My Life z Hříšného tance tam ani není a asi neměly ani prachy nebo práva tak tam hraje úryvek z songu Eye of the tiger z Rockyho , ale bez textu.  P.s. kdo vydrží do konce dostane i scénu s brkáním opravdu to musely dat do animáku ? 40 procent ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (1)

  • V úvodním zápase, kde se utká Tentacular proti Kingu Gorgemu, tak druhého zmiňovaného moderátor označí jako „British Bulldoga“, což je přezdívka skutečného wrestlingového zápasníka z osmdesátých a devadesátých let. (sQelle)

Reklama

Reklama