Reklama

Reklama

The Last Right

Trailer

Obsahy(1)

Osudná výmena počas letu z New Yorku do Írska bude mať pre Daniela Murphyho (Michiel Huisman) komplikované následky. (DoubleFucker)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Last Right" ma vo svojom žánri celkom príjemne prekvapilo. Komediálna časť filmu ma úprimne pobavila a dramatické momentky boli skutočne funkčné. Myslím si, že to má celkom kreatívny príbeh s dobrým posolstvom a počas celého hracieho času som sa pri tom nenudil. A môže za to najmä skutočnosť, že to má sympatické postavy a počas celého filmu som chcel vidieť ako sa dostanú na koniec svojej cesty. Je pravda, že to má nejaké svoje klišé, no nejako mi v tomto filme výrazne nevadili. Ale na druhú stranu to nepotiahli do úrovne, kde by sme išli úplne podľa šablón. Film má srdce a má vtipné situácie. Tento štýl situačného humoru mi osobne veľmi sedí a dokáže ma v správnych momentkách pobaviť. Nemôžem povedať, že by to bolo vysoko originálne, ale je to funkčné a nepôsobí to, že by sa tvorcovia snažili nás rozosmiať nasilu. Hudba je príjemná, atmosféra filmu dobrá a nenájdem asi jedinú postavu, ktorá by mi nebola vo filme sympatická. S týmto Volvom by som pokojne išiel niekedy aj znovu. Aj s tou truhlou na vrchu. Nechcem veľa prezrádzať, no v mojich očiach film stojí za pozornosť. Hodnotenie: B+ ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Pohodová road movie oddychovka s pár vtipnými hláškami a momentami, v ktorej mi vadila akurát Niamh Algar. Ona mi totižto furt pripomínala Jennifer Aniston s írskym akcentom a s debilným outfitom. Tie jej svetre a roláky boli totálna antikoncepcia! ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa

Nemám rád, ba vyloženě nesnáším těžce předvídatelné filmy. A tady je od toho letadla jasno, jen jsem netušil, že do toho narvou kromě tří smrtí hned na začátku ještě autistického bráchu. A že by sličná Irka nebyla, říkal jsem si? A ejhle, hnedle jela na kole na poštu. A skončilo to, jak se dalo předvídat od asi 15. minuty. SPOILER: Zůstane. KONEC SPOILERU Bo Irsko je fajne a lidi se mají mnět rádi. Kurňa, nešlo to natočit méně přímočaře a alespoň s nějakými nepředvídatelnými situacemi a postavami? Hvězdičku dávám za irské reálie. ()

Reklama

Reklama