Reklama

Reklama

Memoriseuteu

(seriál)
Thriller / Krimi / Mysteriózny
Južná Kórea, 2020, 16 h 3 min (Minutáž: 59–64 min)

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Baek Dong (Seung-ho Yoo) je detektiv s neskutečnými nadpřirozenými silami – dokáže nahlédnout do vzpomínek ostatních. Je však zbrklý a nevyzpytatelný, má sklony k výkyvům nálad. Ale jeho fenomenální schopnosti mu dávají neocenitelnou výhodu v boji proti zločinu. Sun-Mi Han (Se-young Lee) je chladnokrevná, klidná a rozvážná kriminální policistka. I když je stále v počátcích své kariéry, prokázala obrovský příslib a byla jmenována nejmladším vrchním komisařem v historii policie. Společně musí toto duo vystopovat a zastavit brutálního, ale geniálního sériového vraha, který ve městě provádí hromadu hrůzných vražd. (mikki089)

(viac)

Recenzie (5)

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Zase riadna kravina z Južnej Kórey, ale nech. Ak neprihliadam k logike, zdravému rozumu, citom a k svetu, tak dajme tomu OK. A keby tam nebolo asi 50. postáv s menami, ktoré neviem rozlišovať - ako Park Jo Jae Seung Hyoseong Lee Ji Ooon Hyun Chan Wook Kim Min Blbmin................... Tak by to bolo fajn. Ale cítiť tu za mak rozumu. Neviem, či producenti tlačili na kvantitu, ale myslím si, že dva celovečerné filmy namiesto 16. zbytočne natiahnutých epizód by boli oveľa lepšie. ()

Mkqp 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byl velký šlápanec vedle. Postavy se chovají nelogicky, snad všechny zapojené složky oplývají nepřiměřenou neprofesionalitou, hlavní zápletka má nápad, ale nakonec působí víc jako dětská hra, jejíž dějový rozvoj je vymýšlen za chodu. Dalším mínusem je odfláknutá práce s postavami, které jsou ve většině případech napsané extrémně pólovitě. Čest jedné z mála výjimek, postavě Jo Han-Chul. ()

jarah 

všetky recenzie používateľa

Memorist si ma získal hneď od prvej minúty a tak som si išla pozrieť, kto má prsty v scenári a réžii. Dá sa povedať, že ide o pioniersky tím a ja mu tlieskam za to, že prišiel s takým prepracovaným dielom. Zo začiatku mi trocha pripomínal drámu Tell me what you saw, ale tento pocit po niekoľkých epizódach zmizol. Už som niekoľkokrát v komentároch spomenula kreativitu kórejskej kinematografie v oblasti zločinov a znova sa mi to potvrdilo. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama