Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Priame pokračovanie Triedneho zrazu, kde nie všetko pôjde podľa plánov... Už keď sa zdalo, že kríza stredného veku je zažehnaná, objavia sa nové problémy. Thomas (Til Schweiger) sa žení, ale jeho nový album sa moc nepresadil. Nils (Samuel Finzi) zistí manželkinu neveru a Andreasovi (Milan Peschel) sa nepodarilo obnoviť rozpadajúce sa manželstvo. K tomu nečakaná smrť ich spoločného kamaráta a jeho pohreb deň pred svadbou... Recept na chaos a vtipné situácie zaručený! (TonyHawk94)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

jesuisnobody 

všetky recenzie používateľa

K môjmu prekvapeniu kvalitatívne na rovnakej úrovni ako originálny Klassefesten. Celá tá chladnosť okolo starnutia dokáže zas a znova obmekčiť a narozdiel od nadhodnotenej hlave v mede dokáže dojať aj bez západov slnka a husličiek. ()

SpeedyCZ 

všetky recenzie používateľa

Pokračování výborného Třídního srazu 1.0. Dvojka já povinné pokračování, kde dojde k u uzavření Tommyho příběhu. Je škoda, že se ubralo na kadenci vtipů, a přidalo se trochu drama. Ze smíchu sbírat čelist po zemi asi nebudete. Ale trojka Schweiger/Finzi a hlavne Peschel si to stále dává, a dcera Lilli jim zdatně sekunduje. Je to fajn film, a kdyby byla trojka, rád se na ni zase mrknu. ()

Reklama

TonyHawk94 

všetky recenzie používateľa

Mám veľmi rád odľahčenú tvorbu Tila Schweigera, v ktorej dokáže vtipne a priamo odvyprávať na prvý pohľad jednoduchý príbeh, ktorý ale spracovaním ohúri. Toto ale vnímam ako streľbu mimo. Naneštastie, Til opäť nedokázal pokračovať v šľapajách skvelej jednotky (čo sa mu stalo už tretíkrát, kedy pokračovanie nedosiahlo kvalitu prvej časti... kým v prípade Kokowääh 2 ešte išlo o fajn pokračovanie, v tomto prípade tomu chýbalo viacej). Vo filme tu máme opäť (skvelú) trojicu (doplnenú o pôvabnú Lilli), ktorých aktuálnej kríze ale neveríte, resp. spôsob ich podania nebol taký, ako v jedničke (kde každá hláška neurotického Milana Peschela hrozila výbuchom smiechu :)). Čo je ešte horšie, skutočne vtipných scén je minimum (opäť - oproti jedničke, kde som si viackrát uvedomil, ako sa nahlas smejem), a dramatická vložka má výrazne navrh. V sumári to bola síce pohodová komédia (s menším množstvom skutočne vtipných scén), kde tie feel-good pocity budú (a príde aj na morálny odkaz, že teda život nie je až tak naprd), ale jedenkrát Vám to asi bude stačiť. 50% (a ešte váham, či 2* alebo 3* ... v tomto prípade dám 2*), a aby som nezabudol, Martin Todsharow opäť vynikajúci! (ten nesklame nikdy :o) ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama