Reklama

Reklama

The Owners

  • Nový Zéland The Owners
všetky plagáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Traja kamaráti si vyberú za ciel svojej lúpeže dom zámožného lekára a jeho ženy. Zo začiatku všetko vyzerá ako jednoduchá cesta k bohatstvu, ale po malej chvíli sa celá akcia zvrtne a jednoduché prepadnutie sa mení na nočnú moru. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (43)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Traja kamaráti si vyberú za ciel svojej lúpeže dom zámožného lekára a jeho ženy. Zo začiatku všetko vyzerá ako jednoduchá cesta k bohatstvu, ale po malej chvíli sa celá akcia zvrtne a jednoduché prepadnutie sa mení na nočnú moru. - Celkom uchádzajúci hororový thriller z UK. V podstate som celý čas myslel len na to, v ktorých hororoch som už videl takmer totožné scény, ale keďže mám takéto snímky rád, vôbec mi to nevadilo. V závere prišlo pár zaujímavých prekvapení a vo filme je aj niekolko pekných gore scén, takže som celkom spokojný. + herec z Wrong Turn 3 ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Miestami dobré, miestami slabšie, miestami zábavné, miestami absurdné, miestami nudné. Je to tak na hrane medzi priemerom a slabším priemerom bez ohľadu nato, že ten nápad vyslovene zlý spolu s prevedením, určite nie je. Škoda, že sa to viac nezvrhlo, keď už sa jedná o šialený pár dôchodcov, ktorým v pravom slova zmysle, takto krásne, hororovo, “prejebe”. Dalo sa z toho vyťažiť viac .. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Čim išiel film ďalej, tým viac som bol sklamaný. V jadre majú "The Owners" niekoľko dobrých nápadov, no využité sú maximálne naprázdno. Mnohé postavy vám sympatické nebudú a okrem toho nemám veľmi rád filmy, ktoré skončia štýlom, že všetko bolo vlastne úplne zbytočné. Nemám rád také momentky, pretože potom to vyplynie úplne naprázdno. Terry je vysoko otravný a hlavne absolútne nerozumiem jeho myšlienkovým pochodom. Čo sa Mary týka, tak občas som jej tiež nerozumel. Napriek tomu, že som povedal, že je Terry otravný, tak absolútne nerozumiem prečo mu v strede filmu povie niečo, čo je absolútne neodpustiteľné a hnusné a potom od neho čaká, aby jej pomohol. Ostatne neviem čo mu dali naši zloduchovia do tela. Pre mňa je to film, ktorý sa dal pozerať, no systematicky mi bral záujem pokračovať. Okrem toho si povedzme niečo o našich zloduchoch. Pravda je, že som im absolútne v ničom nerozumel. Chcú sa zbaviť nevítaných hostí? Okey. Idú na to psychologickou cestou? Ok. Ale na konci ostávam iba zmätený a nemám šajnu čo sa vlastne deje, alebo ako sa to udialo ani nič. Proste len obrovský zmätok a najmä ich reakcie budú čoskoro strašne otravné. Myslím si, že tento film sa snažil byť "Don´t Breathe", no absolútne nepochopil v čom bol ten film kvalitný. Toto je lacnejšia verzia toho thrilleru, ktorý ale nepochopil prečo bol dobrý. A z toho plynie aj môj verdikt. Hodnotenie: C- ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Další z mnoha filmů, který už mám delší dobu na disku a mezi tou záplavou filmů si už ani člověk nepamatuje o čem ten konkrétní film je. Někdy si alespoň trošku osvěžím paměť a kouknu na zdejší obsah a někdy do toho jdu naslepo a to je případ tohoto filmu. Blind Alley je filme u kterýho jsem měl problém sympatizovat s jakoukoliv postavou. Třeba takovýmu Gazovi (Jake Curran)jsem přál smrt hned od začátku. Sice nejde s nikým sympatizovat ale musím pochválit hereckej výkon právě Jaka Currana, kterej hrál Gaze protože to byl zmrd už od pohledu. Pochválit musím i oba staroušky. Zejména pak babku. Co se týče samotnýho filmu tak nějak hned od začátku jsem tušil, že vloupačka neproběhne tak hladce, takže mě film udržoval v napětí hlavně díky tomu, že jsem byl zvědavej jak se to bude vyvíjet dál. Všechno se totiž tak krásně komplikuje a zamotává ale určitý indicie jakým směrem se bude film ubírat dál postupně začnou naskakovat. A tím začíná upadat i napětí z toho jak film dopadne. No,čekal jsem trošku jiný rozzuzlení než to co už jsme x krát viděli. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Britský snímek „The Owners“ je povedenou hrou na malém prostoru, kde si jeden nemůže být ničím jistý. Může se stát v podstatě cokoli. Já jsem třeba čekal, že se ke konci ještě objeví nějaké monstrum. Mohla by se klidně otevřít brána pekla. A přitom je to celou dobu nesmírně sžíravé a zároveň zábavné. Na relativně malý film velmi povedená podívaná s povedenými hereckými výkony. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama