Reklama

Reklama

Rod Draka

(seriál)
  • USA House of the Dragon
Trailer 2
USA, (2022–2024), 18 h 4 min (Minutáž: 51–67 min)

Predloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrajú:

Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best, Rhys Ifans, Sonoja Mizuno, Fabien Frankel, Milly Alcock, Emily Carey (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(18)

Epický seriál Rod Draka se odehrává dvě stě let před událostmi ze Hry o trůny a vypráví strhující příběh rodu Targaryenů. (HBO Max)

Recenzie používateľa T2 k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2022) (S01) 

1.séria__Na zatiaľ po štvrtom diely by som povedal že je to dosť za očakávaniami. Obsadenie žiadna veľká sláva, zatiaľ okrem démona Matta Smitha, tam nikto nejak zvlášť neupúta, príbeh s intrigami len klasika, akcia a súboje tiež nedostanú zrovna do kolien. Bolo by dobre sa troška prebrať. ____ po 6 diely... To si už fakt robia z ľudí srandu, riadne začali šlapať na päty Prstenom moci, či ako sa to vlastne volalo.  Nehorázne povrchné, príbehové skoky ako hovado, dejovo ustrelené bez poriadnej atmosféry, postavy každým dielom čoraz viac bezduché až otravné a tie ich dredové biele vlasy na odstrel, to kto vymyslel tú frizúru?! fakt mimo, čisté fopa. Koniec. Toto teda tiež moc nevyšlo. Tento seriálový rok prúser za prúserom. /30%/ ()

Král Úzkého moře (2022) (S01E04) 

Na zatiaľ po štvrtom diely by som povedal že je to dosť za očakávaniami. Obsadenie žiadna veľká sláva, zatiaľ okrem démona Matta Smitha, tam nikto nejak zvlášť neupúta, príbeh s intrigami len klasika, akcia a súboje tiež nedostanú zrovna do kolien. Bolo by dobre sa troška prebrať. /50%/ ()

Princezna a královna (2022) (S01E06) 

To si už fakt robia z ľudí srandu, riadne začali šlapať na päty Prstenom moci, či ako sa to vlastne volalo.  Nehorázne povrchné, príbehové skoky ako hovado, dejovo ustrelené bez poriadnej atmosféry, postavy každým dielom čoraz viac bezduché až otravné a tie ich dredové biele vlasy na odstrel, to kto vymyslel tú frizúru?! fakt mimo, čisté fopa. Koniec. Toto teda tiež moc nevyšlo. Tento seriálový rok prúser za prúserom. /20%/ ()

Súvisiace novinky

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

HBO plánuje další dračí spinoff o Aegonovi

13.02.2024

Spinoffů, prequelů či přímých pokračování jsme se měli ze Západozemí dočkat už několik. V současnosti je jisté, že se letos v srpnu dočkáme druhé série Rodu draka. Dále pak s určitostí vzniká série A… (viac)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (viac)

Rod draka pokračuje v produkci

Rod draka pokračuje v produkci

24.07.2023

Spisovatel G. R. R. Martin přidal na svůj blog nový příspěvek, v němž zazněly dvě důležité informace, které by měly potěšit fanoušky Hry o trůny i Rodu draka. Tou první je, že 74letý autor pomalu ale… (viac)

Reklama

Reklama