Reklama

Reklama

Dvaja burani v Miami

  • Česko Dva burani v Miami (viac)

Ion (Matei Dima) a Ilie (Codin Maticius) sú dvaja najlepší priatelia a žijú v Rumunsku. Sú odhodlaní uniknúť chudobe svojho rodného mesta a ochotní urobiť čokoľvek, aby rýchlo zbohatli. Spoja sa s miestnym zločincom, ktorý ich skontaktuje s chlapíkom predávajúcim drogy v Miami, kokaínovom hlavnom meste sveta. Krásne počasie, dievčatá a veľa peňazí, to je ako v rozprávke o milionárovi. Užívajú si svoj americký sen bez toho, aby vedeli, že už čoskoro budú musieť veľmi rýchlo utekať, aby si zachránili holé životy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (13)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Zábery z Rumunska mi spôsobili nevoľnosť. Zvyšok na Miami už bol v pohode. Rozhodne by ale títo cigáni mali ostať len pri tvorbe hudby a prezentovaní tej krajšej časti ich populácie. Toto nebolo ani vtipné, ani dejovo dotiahnuté. Ako podmaz možno, pri nejakej chlastačke. Na triezvo a pri plnej pozornosti sa to takmer nedá. Len za tie zadky 1 z 5 ()

Pythonator 

všetky recenzie používateľa

Zoufalost snažící se o humor těžící z kontrastů mezi buranovem a skvělým civilizovaným USA. Borat to není ani náhodou. Kdyby tam ukázali taky trochu víc špíny z té přeceňované bezmozkové USA, mohla to být větší sranda. Herci jsou primitivové hrající primitivy, takže docela ubohost. Sem tam nějaký dobrý vtip to nezachrání. ()

Reklama

mira007 

všetky recenzie používateľa

Dva zoufalci jedou z rumunského sídliště vydělat rychle velké peníze do Miami - moře, sluníčko, luxusní vily, holky v tangách decentní akce, trocha kokainu , takže mne to donutilo opět srovnat českou kinematografii s rumunskou, která je produkčně schopna dosáhnout těchto dálek a výšin, ale jinak je výsledek něco nekoukatelného, nezábavného a prapodivným přiúchylným humorem. Dvě hvězdy za Miami. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Vtipy ako "My penis is blue" sú vrcholom tejto komédie. Podľa toho si stačí urobiť názor. Inak je to len príbeh šeredných chlapov, ku ktorým dali celú kopu pekných kočiek, ktoré sa správajú ako ludry, ale inak sú tu celkovo ženy dehonestované ako niekde v Saudskej Arábii. V sumáre ide o stupiditu bez originálneho nápadu a chýbajúcim humorom. ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

Scénář téhle rumunské rádoby komedie je snad ještě uhozenější než její název. Dokoukala jsem to vlastně jen kvůli tomu, abych zjistila, kam až jsou Rumuni schopni zajít ve své snaze o napodobeninu amerických sračkoidních braků. S lítostí musím konstatovat, že trapnější uzavření příběhu by nejspíš ani zaoceánští tvůrci nedali do kupy. (25%) ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Film zhlédlo v Rumunsku za 10 dní 368 300 diváků. (TheSlezy)
  • V tomto filme sa tvorcovia zjavne úplne rozhodli ignorovať posun času medzi Miami a Rumunskom. Všimnúť si to môžete hlavne pri vzájomnom telefonovaní. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama