Reklama

Reklama

Smradi

  • Česko Zlouni (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Máloktorí hrdinovia majú takú zlú povesť ako Vlk, Had, Tarantula, Piraňa a Žralok. Títo vyvrheli sa tak dlho hľadali, až sa našli a dali dokopy. Spáchať dokonalý zločin je pre nich rovnako prirodzené , ako si v nedeľu popoludní vyraziť na zmrzlinu. Mozgom tejto partičky je Vlk, Had má na starosti otváranie trezorov, Tarantula je skúsená hackerka, Žralok sa vie skvele maskovať a Piraňa je bitkárka, ktorá svojich kamošov ochráni päsťami v každej situácii. Počas rokov strávených lúpežami rôzneho druhu získali dojem, že sú nedotknuteľní a nepolapiteľní. Lenže aj pre nich bude nakoniec platiť, že tak dlho sa do sejfu chodí pre diamanty, až sa zámok zacvakne. Konkrétne máme na mysli zámok na policajnej cele. Aj v tejto nepríjemnej situácii má však pätica podfukárov  šťastia v nešťastí. Do života im vstúpi profesor Marmeláda (morča a predovšetkým dobrák  telom a dušou), ktorý má ambiciózny plán – prevychovať ich na poctivých občanov. Všetci členovia gangu súhlasia, pretože je to vstupenka na slobodu. Ich plán počíta s tým, že na oko budú sekať latinu a poslúchať, ale pri prvej príležitosti sa vyparia. Lenže už prvých pár dobrých skutkov vedie k nečakanému zisteniu, že byť dobrý je vlastne fajn. Čo si s tým počať? A ako sa majú zachovať, keď uvoľnený trón pre najväčšieho záporáka zaberie niekto iný? Budú s ním zaobchádzať v rukavičkách, alebo si to s ním vybavia ručne? (CinemArt SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (143)

Muel 

všetky recenzie používateľa

| DreamWorks Animation | Veľké prekvapenie. Čakal som, že The Bad Guys budú ten typický rodinný klišoidný a otravný animák leta, v ktorom budú debilne trápne vtipy a generický príbeh, ale som rád, že som sa mýlil a zatiaľ je to najlepší animák roku. Je to štýlové, akčné, vtipné (!) a zápletka síce mierne predvídateľná, no pri takto našľapanom animáku to nevadí ani najmenej a som rád, že každý z piatich hlavných hrdinov má svoje skilly, svoje slabosti a do jedného sú proste likeable a deti si ich zamilujú. DreamWorks rules! Viac TU. | Hodnotenie: 8/10 | ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Je to fajn. Sice se slabšími místy, s ne vždy funkčním humorem a ne vždy dostatečně představenými (a využitými) postavami, navíc extrémně hapruje i logika toho světa, kdy zvířata žijí pospolu s lidmi, přičemž zvířat je zde mnohem míň a gang Zlounů přitom nikdo nechytne a někdy ani vůbec nepozná, ale jinak se mi to líbilo. Nenudil jsem se u toho, většina postav mi byla sympatická, některé scénky a hlášky jsou naprosto skvělé a i ten děj, nakolik byl dost předvídatelný včetně asi všech jeho zvratů, si mě dokázal značně získat a bavit až do konce. A určitě si to rád někdy pustím znova. A Richard Ayoade tu je navíc v roli, do které se jeho hlas hodil naprosto perfektně. A nejvtipnější je stejně fakt, že mě to bralo a bavilo víc, než ty filmy, které se to snaží parodovat - ačkoli, Dannyho parťáky jsem stále ještě neviděl a třeba se k tomu už konečně dokopu. Slabé 4* ()

Reklama

Aurus 

všetky recenzie používateľa

9/10. Velké překvapení. Čekal jsem že tento film bude dobrý ale nečekal jsem že to bude až tak dobrý! Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatické, hudba je výborná, akce tu je perfektní, animace je perfektní, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Za mě skvělý film a jeden z nejlepších filmů tohoto roku. ()

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Vlk, Had, Piraňa, Žralok a Tarantule jsou nejlepší zloději ve městě, ale teď jim došlo štěstí. Místo vězení však putují na převýchovu a mají se z nich stát klaďáci. A ono se jim to zalíbí! Zlouni jsou nečekaně svěží a zábavný animák s naprosto lahůdkovou akcí a nadmíru dobře provedenými loupežemi, jehož autoři mají nakoukané heist filmy. Škoda, že samotný příběh a jeho hrdinové jsou poněkud mdlí. ()

Kwaichi 

všetky recenzie používateľa

Webs, hit it. Poriadna partia ako sa patrí. DreamWorks sa opäť raz predviedol v tom najlešom svetle. Mám rád tieto zvieracie animáky, pôsobia ako moderné ezopove bájky. Pripadá mi to ako vhodnejšia a menej nátlaková cesta ako ukazovať na potreby riešenia kontroverzií dnešnej doby. Pán piraňa s mexickým prízvukom nikomu nevadil, naopak, pôsobil sympaticky. Líška ako starostka mesta bola ako stvorená na túto pozíciu. Vôbec nikto sa pri nej nepozastavuje nad tým či je to žena alebo muž. Zvieracia ríša povoluje autorom omnoho vyšší stupeň voľnosti a na detské publikum pôsobí ukážkovo edukatívne. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (8)

  • Během galavečera, když se policisté přesunou a obklíčí BadGuys, všichni opakují: „Hut, hut, hut,“ a odkazují tak na konec filmu Bratři Bluesovi (1980). (LUKICKK)
  • Když se pan Snake nechá vyfotit, zjistí se, že má narozeniny 2. července 1965. (LUKICKK)

Reklama

Reklama