Reklama

Reklama

Zvrhlost

Trailer

V 90. letech minulého století byli dva bratři v Brazílii obviněni z brutálních vražd osmi žen, jednoho muže a dítěte v oblasti Serra dos Orgaos, která je součástí okresu Rio de Janeiro. Při sledování podezřelých si seržant Téo uvědomí, že odsouzení ze strany médií, policie i místních obyvatel jsou v zásadě rasistická, a přinejmenším u jednoho z domnělých pachatelů zpochybňuje oprávněnost trestu. Film vypráví fiktivní příběh inspirovaný skutečným případem "nekrofilních bratrů", který je považován za jednu z nejdelších a nejobtížnějších operací speciální policejní jednotky BOPE (Batalhão de Operações Policiais Especiais). (Cinemax)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (18)

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Škaredému, polonahému, bosému černochovi, špinavšiemu ako prasa v chlieve, ktorý vybehne z lesa, nezostáva nič iné, iba mať sex s mŕtvolou. Alebo si nájsť špinavú, škaredú, retardovanú černošku. Ale také tam neboli. Čiže musí poriadne zamordovať ženy, až potom ich znásilniť. A potom ich nainštalovať do podivných jógových polôh trebárs na plot, alebo na kríž dakde do poľa. Aby sa nepovedalo... Alebo teda povedalo, že ide o woodoo. Aspoň toľko mal inteligencie. Ale vlastne nemal, lebo woodoo so znásilnením nemá nič spoločné. Teda pokiaľ viem. Dva body dávam za krásnu brazílsku prírodu a jej zábery, jeden bod za mizerný dej. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Tak já teda nevím co tady všichni blázní nevidím zde nic zajímavého, abych dal 3 hvězdy nebo více a neshledávám žádný důvod k tomu to vidět znova. Chlápek po neúspěšném zátahu kde zastřelí chlápka s vrtačkou jde vyšetřovat do jakési vesnice vraždy. Ačkoliv se to jmenuje Zvrhlost nic zvrhlého zde neuvidíte , když to porovnáte třeba s Wolf Creekem co měl námět podle skutečné události nebo třeba Tedem Bundym tak ty předvedly více pokud čekáte nějaké vraždy dočkáte se pouze jedné z pohledu oběti nic více většina filmu vypadá tak, že sledujete policajta jak se vyptává otázky jako mlátil ty děcka někdo a proč je mlátil zhruba po 10 , když se na to začne ptát začne to srát i Vás a občas najde mrtvolu . Ačkoliv se zde něco píše o rasismu ani to se neřeší je tam tam 5 černochů (z nichž 2 vraždí) , ale nikdo jim neubližuje  jen z jednoho dělají magora, ale ne kvůli tomu, že je černý, ale kvůli tomu, že dělá voodoo a podobné srance. Jinak ačkoliv se tu píše o skutečné události realita bude nejspíše jinde ani wikyna ani google pokud tam zadáte Necrophil brothers Vám nic nenajde a pokud zadáte to příjmení na konci vyjde Vám sice jeden brazilský vrah, ale ten dělal úplně něco jiného a vraždil sám tak, že kdoví kde je pravda. 40 procent ()

Reklama

b.dragonfly 

všetky recenzie používateľa

Silný příběh podle skutečných událostí aneb žili byli dva brazilští bratři, ze kterých se staly dvě úchylné nekrofilní opice s cílem vyvraždit rodnou vesničku. Film mě vtáhl do děje silnou, hutnou atmosférou a záběry pro otrlého diváka potěšily, ačkoli tvůrci mohli klidně ještě malinko přitvrdit. Fanoušci true crime žánrů by si Zvrhlost rozhodně neměli nechat ujít! ()

vinducha 

všetky recenzie používateľa

2 bubáci pobíhaj po lese , občas 1 z nich provede moc ošklivou věc , další 2 bubáci jsou v chatrči . A do toho  přijede po letech za trest Teo , aby to tam na venkově odbubákoval. Zajímavý počin , tempo spíš volnější , nádherná brazilská příroda , malinko si člověk vzpomene třeba na La isla minima , celkově docela pozitivní dojem. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Čakal som úprimne viac, ale stále sa jedná o ľahko nadpriemerný film s peknou obrazovou formou a miestami hutnou atmosférou. Téma je síce drsná ale prevedenie do filmu je trochu rozpačité, celé to je také čajové, takže sa do toho bez obavy môžu pustiť aj priposraté povahy. Žiadny extra masaker tu nie je. Čo je škoda. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama