Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina vojakov na čele s veliteľom Stanom (Koen De Bouw) operujúca v tyle nemeckých síl dostane špeciálnu úlohu. V ukradnutej nemeckej ponorke majú dopraviť strategicky dôležitý náklad uránu do Spojených štátov. Ovládať ponorku ich má naučiť zajatý nemecký kapitán Franz Jäger (Thure Riefenstein). Žiaľ, sú nútení vyraziť na more prakticky bez výcviku. Po ceste sa musia vyrovnať s útokom nemeckej ponorky a nemeckej vojenskej lode. Časť vojakov musí priniesť najvyššiu obeť, aby splnili cieľ svojej misie. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (39)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Inglourious Pralines. Předpokládám, že ta sebevražedná mise chtěla být zábavná, ale nakonec byla stejně trapná a odtržená od reality jako Ovčáčkovo blábolení na twitteru. Šílený žánrový mišmaš, který nevytrhne ani pár drsnějších scén, ale čert to vem. Hlavně že může Oppenheimer citovat ze starých eposů psaných sanskrtem.. ()

Hopeman 

všetky recenzie používateľa

tak pro mě to byl jasnej watafáček, jak vocas na to dvacet minut čumím , než bych se raději podíval na hodnocení....ale od začátku tam prostě byl nějakej smrádek.....jako: drsňák,drsňák,tvrďák,chytrák,hezoun(rádoby)vtipkoš,silák a snajpr sněhurka vše rádoby Indy kříženej Rudým říjnem...a Ten hudební doprovod co jako má vystihovat situace? to vole nechceš!...někdy až budu starší a .....ale hovno.......nic, * za snahu o filmovej počin. ()

Reklama

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

To ako vážne? To sa ešte točia táketo kokotiny aj v roku 2020? Chcel som rozpísať, čo všetko tu bolo zle, ale nemám chuť zabiť pri tom celú nedeľu, tak spomeniem len highlighty tejto kokotiny. Dve vypálené torpéda...jedno nadleze cca tak 10centi a ide si ďalej po svojom, druhé ponorku len lízne, akože wtf....naproti tomu, ale jeden vystrelený náboj z loveckej pušky počas nočnej búrky v oceáne presne do hlavne kanóna druhej odjebe celú nepriateľskú ponorku a mne dekel z hlavy. O konci už ani nemá zmysel písať a to nevravím o celkovej réžii a hereckom koncerte. Čistý cringe ... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nevyvážený film vo svojom spracovaní. V prvej časti akoby skutočne chcel byť Nehanebnými bastardmi a kombinuje vojnu s humorom, v druhej však obracia a tvári sa vážne. Akoby si režisér nevedel vybrať, ktorá forma sa mu hodí lepšie. Nevyváženosť však vyrovnáva pohľad na Ella-June Henrard, to bola ponuka z módneho časopisu. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Přes ponorky nejsem expert ani fanoušek jako někteří tady (zdravím Laco) takže nebudu hodnotit přehnaný a dle mého odhadu nereálný technický aspekty filmu. Pochopil jsem, že jeho smyslem je diváka pobavit a neunudit k smrti plus na Evropskou tvorbu velmi slušný efekty. S vypnutým mozkem se to dá v pohodě absolvovat.60% ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama