Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři absolventi vysoké školy založí startup a doufají, že prorazí a vydělají miliony. Když se jim ale podnikání rozjede, začne se jejich přátelství rozpadat. (Netflix)

Recenzie (2)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Námetovo originálne, takže rozhodne bolo na čom stavať. A musím uznať, že tu bola veľmi dobre vykreslená tá pointa startupov a princípu investičného mechanizmu. A tak ako človek vstupuje na scénu plný ideálov a čistou dušou (v podstate naivnou), tak napokon zostane sklamaný tým, ako reálne funguje neľútostný biznis. Pekný úmysel ide bokom, pokiaľ z toho nejde dostatok príjmov a všetko sa chtiac-nechtiac začína merať na peniaze. Takže film bol v tomto ohľade dosť realistický, a veľmi dobre tu bola vystihnutá aj klasická cieľavedomosť a chamtivosť, hoci na začiatku to idylické priateľstvo troch chalanov vyzeralo absolútne pevné. Nuž, ego v kombinácii s peniazmi a a prestížou napokon dokáže zničiť všetko, aj pevné priateľstvo. Tesne pod 5*. ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Film o priateľstve, ktoré sa síce môže zdať na chvíľu naštrbené, pretože plány a túžby priateľov sa na krátku dobu nezhodnú, ale nakoniec sa ukáže pevnejšie ako sa im samým mohlo zdať. Prehodnotia životné ciele a čo vlastne chcú. Pekný film o tom, čo musí väčšinou človek obetovať vzostupu a bohatstvu. ()

Reklama

Reklama