Reklama

Reklama

Safe Inside

Trailer

Mladý americký pár (Steven BrandAndrea Tivadar) prichádza do Francúzska pracovať na honosné sídlo bohatého chlapíka. Po čase však obaja mladí ľudia zisťujú, že s majiteľom, ako i s jeho obrovským domom, nie je niečo úplne v poriadku. (sochoking)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Z nenápadného filmu o americkom páriku a podivnom hostiteľovi sa napokon vykľul mystery thriller. Asi tak do tretiny to pôsobilo ako obyčajná dráma, hoci už aj tam sa vyskytlo viacero podivností a bizarností. Potom prišiel zásadný zlom, ktorý absolútne zmenil celý charakter filmu. Ale či k lepšiemu? Ťažko povedať... Od toho momentu už bolo totiž všetko akosi prezradené, a pozornosť sa sústredila viacmenej už len na Tomove úsilie "oslobodiť" Anu, a zároveň Anine úsilie "vyslobodiť" samú seba. A tak to išlo až do konca. Myslím si, že prezradenie pointy príbehu prišlo až príliš skoro a tým utrpel celý vývoj príbehu. Námetovo silné a perspektívne, ale prevedenie spadlo svojou unáhlenosťou kdesi na hranice priemeru. Mimochodom, tie psiská boli mimoriadne nechutné a hnusné! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tak "Safe Inside" ma celkom dostalo. Hoci to netrvá dlho na to, aby film ukázal svoje karty a čo sa vlastne deje, musím povedať, že dozvedieť sa to po prvých 40 minútach bolo celkom zaujímavé. Pretože to dalo na film celkom nový uhol pohľadu. Keby to spravili na konci, tak by to ten daný efekt nemalo. Prečo? Lebo už od začiatku budete mať na to miesto a jednotlivé udalosti veľkú dávku otázok. Myslím si, že prvý moment príde, keď uvidíte prvých ľudí na tom levanduľovom poli. A potom je tu tá scénka s knihami a platňami. Takže určité signály samozrejme prídu. Treba ich len vedieť sledovať. A tým, že film v strede ukáže skutočnosť, tak potom už len môžeme sledovať zvyšok filmu a čakať ako to nakoniec dopadne. A to je super. Pretože dáva to možnosť to našim hrdinom viac bojovať a snažiť sa prežiť v tejto situácii. A takisto to dáva možnosť postavám urobiť niekoľko silných a dobre spracovaných rozhodnutí. Myslím si, že Tom skutočne urobil maximum čo mohol. A v mnohom môžem za to jeho postavu oceniť. Takisto záver je skvelý. Nebudem to vysvetľovať, no myslím si, že si prídete na svoje a budete spokojní. Ja som bol. Možno napriek tomu, že opačná situácia by bola podľa mňa ešte zaujímavejšia. Film však v pár momentoch trošku zlyháva. Aby som moc nespoiloval, tak poviem len takto. Máme tu jednu postavu, ktorá môže veci zmeniť, no odmieta celú dobu počúvať. Zvuková stránka je trošku zvláštna. Film má občas trošku tupý zvuk a hoci to nie je veľký problém, tak miestami to vie kaziť dojem zo scénok. A je pravda, že miestami môže film pôsobiť aj trošku monotónne. Ale dojem celkový nekazia a film sa rozhodne ukázal ako zaujímavý počin. Za zhliadnutie podľa mňa stojí. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle se nepovedlo. Prvních 20 minut bylo celkem zajímavých a originálních, nicméně potom se z toho stal naprostý paskvil. Buran z USA se svojí divnoholkou přijeli na výlet do Francie a čekali bůh ví co. Už jen to je trochu mimo. Nápad ohledně kóma by rozhodně šel uchopit mnohem lépe a s větším citem. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Z počátku to působí jako taková klasika, kdy dva američtí brigádníci pracují u chlápka, který je nějaký divný. V první polovině se toho moc neděje a bohužel jí dominuje americký mladík, který je patentovaný debil. Navíc podezření, které vůči zaměstnavateli pojme, stojí silně na vodě. Naopak dívčí část castingu mě bavila a fajn byl i podivín. Zhruba po polovině film nabere nový směr, začne být sice předvídatelný, ale i celkem zábavný. Pár věcí se vyjasní a i celková pointa je celkem zajímavá. Jen je možná škoda, že to tvůrci nepojali víc hororově. Látka si o to vyloženě říkala. Ale tak co už. Žádný zázrak, ale na 60% to má v pohodě. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Dosť blbosť s tým domčekom v prérii a duchárskymi kravinami, ale inak celkom dobá motanica. Aj keď predvídateľná. Americký hlúpy testosterónový toxický maskulín, naivná žienka - obeť, a psychopatický ujko Narcis. Z toho môže vyjsť iba jeden živý. A zopár bojových psov veľkých ako kravy, ktorých by som dala hneď utratiť. Mimochodom, tie psy neboli v kóme, tak neviem, čo tam robili. Ale inak, celkom zábava. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama