Reklama

Reklama

Nesmrteľný

  • Česko Nesmrtelný (viac)
Trailer 3

Neapolský mafiánsky boss Ciro di Marziio akoby zázrakom prežil, keď ho jeho jediný priateľ a zároveň bývalý nezmieriteľný rival Genny strelil do hrude. Utiahol sa do exilu v Rige, kde je jeho úlohou budovať nové štruktúry, z ktorých by camorra mohla profitovať. Takmer okamžite je vtiahnutý do krutého zápasu medzi miestnymi zločineckými organizáciami. Opäť, ako už toľkokrát vo svojom živote, hľadí smrti do očí. Prvýkrát sa tak stalo, keď bol ešte malé dieťa a zemetrasenie zničilo dom, v ktorom býval a zabilo jeho rodinu. Malý Ciro vyrastal ako sirota a v nemilosrdných uliciach Neapola sa musel pretĺkať ako vedel... (RTVS)

(viac)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčalo sa na autentických miestach v Lotyšsku, predovšetkým v metropole Riga a v talianskom meste Neapol. (MikaelSVK)
  • L'immortale vydělal v den premiéry více než 602 000 eur, čímž se stal nejvýdělečnějším italským filmem za období 2014–2019 a celkově třetím nejvýdělečnějším ne-komediálním italským filmem. V den premiéry film v kinech navštívilo více než 87 000 diváků. (PozorGranat)

Reklama

Reklama