Reklama

Reklama

Konečne zvoní

(seriál)
  • USA Saved by the Bell (viac)
Komédia / Rodinný
USA, (1989–1992), 32 h 17 min (Minutáž: 22–23 min)

Tvorcovia:

Sam Bobrick

Hrajú:

Mark-Paul Gosselaar, Mario Lopez, Dustin Diamond, Lark Voorhies, Dennis Haskins, Tiffani Thiessen, Elizabeth Berkley, Bridgette Wilson, Eric Dane (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(86)

Obsahy(1)

Seriál pre teenagerov, ktorý rozpráva o bežných študentoch na americkej strednej škole. Rôzne príhody, čo zažíva partia kamarátov sú niekedy smutné, niekedy zvláštne, ale hlavne plné humoru a žartíkov... tak ako život na strednej. (lilina133)

Recenzie (15)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Áno aj z tohto seriálu som niečo videl. Ale Markíza to vysielal v tak debilný čas, že som to na strednej nestíhal pozerať, lebo som bol ešte v škole. Takže som videl tak každú tretiu-štvrtú epizódu. Našťastie to príliš nevadilo, keďže to bol viac sitcom odohrávajúci sa na strednej ako nejaká typická vzťahovka typu BH 90210 a dej sa tu nejak výrazne nevyvíjal. Preto mi žiadna postava príliš k srdcu neprirástla ale zase mi ani žiadna nevadila. Najviac pamätný bol ten divný nerd Screech. Ostatní boli typickí krásavci, ktorí randili, vtipkovali a občas sa aj niečo učili. :) 6/10. ()

MM11 

všetky recenzie používateľa

Sitcom pro teenagery? Vůbec ne špatný nápad a realizace je fajn. Když pominu slabší vizuální kvalitu, kde je televiznost cítit nebezpečně okatě, nemám si na co stěžovat. Skvělý je hlavní tahoun Gosselaar v časech, kdy to ještě mohl i někam dotáhnout... Jednotlivá osa dílů není přespříliš invenční, pravdou je, že existují rozmanitější zábavy, ale svůj účel plní tenhle seriál bezezbytku. ()

Reklama

matisek19 

všetky recenzie používateľa

Na tomto som vyrastal, to boli časy. Každý deň po škole som utekal domov aby som ten seriál stihol v TV. A ak som nestíhal prísť, tak som si ho dal nahrať na VHS. Nie je to ako dnešné seriály pre teenagerov. Veľmi ma to bavilo a rád by som si to pozrel po slovensky aj teraz, aj keď neviem či sa to dá po slovensky vôbec zohnať. Oveľa radšej by som pustil dnešným deťom toto ako niečo súčasné... ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Seriál môjho detstva, na ktorý som sa tešil každý deň a pozerával som ho opakovane do zblbnutia. Seriál pri ktorom mohli ísť do hája aj Priatelia (1994). Aj tu máme 6 kamarátov, avšak je to celé z prostredia školy a práve preto to bolo tak populárne pre školou povinných. Postavy sú každé iné, každí si tu nájde tú svoju. Najradšej som mal sexi Jesse a Sam bol zase najbláznivejší a so svojou mimikou bol nezabudnuteľný. Je to veľmi vydarený komediálny seriál, avšak ak sa naň budete chcieť pozrieť dnes a prvý krát, tak vás samozrejme už tak nenadchne. Odporučil by som vám ho, hlavne ak chodíte práve na strednú školu. Svoju vernú základňu fanúšikov bude mať ale navždy a ja sa radím medzi nich. ()

LarisaDavid

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že tento seriál mi unikol. Hold som nebola ani na svete vs 2 roky na svete :-D. Ale práve dnes som náhodne videla film, ktorý hovoril o osudoch hercov za oponou seriálu. A podľa mini ukážok seriálu (ktoré akože natacali) to musel byť fajn seriál. Film ma veľmi oslovil. Tomu dávam slušné 4 hviezdy. Seriál hodnotiť nebudem. ()

Galéria (151)

Zaujímavosti (6)

  • Scenárista epizody Peter Engel řekl, že v původním scénáři byla Jessie (Elizabeth Berkley) závislá na speedu (amfetamin). Mateřská stanice NBC kvůli zmínce tvrdých drog scénář nepovolila, tak vyměnil speed za kofeinové pilulky, ale ve scénáři ponechal všechny rysy závislosti na amfetaminu. (Vitox)

Reklama

Reklama