Reklama

Reklama

Muži v čiernom

(seriál)
  • Česko Muži v černém (viac)
USA, (1997–2001), 18 h 33 min (Minutáž: 21 min)

Predloha:

Lowell Cunningham (komiks)

Hudba:

Jim Latham

Hrajú:

Keith Diamond, Charles Napier, Patrick Pinney, Pat Fraley, Gregg Berger, Jennifer Lien, David Warner, Billy West, Ed O'Ross, Beth Broderick, Daniel Davis (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(53)

Skvelo zohraní agenti Jay a Kay sú späť - aby chránili Zem pred všadeprítomnou zberbou z vesmíru!  Sú tajnejší ako CIA a mocnejší ako FBI. Monitorujú všetky mimozemské aktivity na Zemi a dohliadajú na to, aby sa o tejto potenciálnej hrozbe široká verejnosť za žiadnu cenu nedozvedela – a ak sa tak náhodou nejakým nedopatrením predsa len stane, skrátka tým nešťastníkom, ktorí zistili viac, než je zdravé, jediným výnimočným zábleskom „vygumujú“ spomienky! Skvelo zohraní Jay a Kay sú totiž mnohými legendami opradení agenti neoficiálnej vládnej agentúry. Sú... Muži v čiernom! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (7)

Luk Skywalker 

všetky recenzie používateľa

Celkem zdařilé epizody vzhledem ke krátké stopáži jednotlivých dílů. Viděl jsem jen díly, které byly ve videopůjčovně na VHS, takže asi jen první řada. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Celkom fajn animovaná séria aj napriek tomu, že ja celkovo MIB veľmi nemusím. Samozrejme animácie nič moc a na veľmi televíznej úrovni, ale niektoré epizódy mali celkom fajn dejové linky a aj humor celkom dobre fungoval. Napriek tomu, že som nevidel komplet všetky časti, myslím, že tento seriál si zaslúži aspoň tri hviezdy, a je to taký lepší priemer. 55 % ()

Scraffy 

všetky recenzie používateľa

Ako menší som toto miloval. Pozeral som to stále dookola a mal som to proste rád. Príbehy sú väčšinou originálne a humor je na mieste. V pohode oddychovka. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama