Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (7)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Prequel v ktorom sa dozvedáme komu Tic vždy telefonuje, keď sa dostane do sračiek. Prevedenie: Kórea počas kórejskej vojny. všetko veľmi autentické a nič nebolo silené. Dokonca sa okrem malej zmienky o černošskej básni v Monte Christovi ani neustále nepoukazovalo na rasové problémy čo teda seriálu veľmi prospelo. Pocity: Časové premostenie a vysvetlenie vojny veľmi pomohlo príbehu. Bohužiaľ tuším že sa opäť vrátime ďalšou časťou nazad do xenofóbnej Ameriky. 75% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! V epizóde sa dočkáme nasledovných vecí: kórejská sukuba nemá problém vysať život z kórejskeho muža lebo je nudný spoločník, ale svoj ocas nepoužije na kakaového alfasamca lebo jej učaruje jeho anakonda. Podprahové vnímanie seriálu má vlastne fanúšikom ukázať že lynčovanie a poprava iného človeka pretože je komunista je vlastne v poriadku, čo potvrdzuje aj postoj amerických vojakov ktorý sa na to nečinne pozerajú. A že afroamerický alfasamec s obrovskou anakondou popravil 2 zdravotné sestry je vlastne tiež v poriadku, veď obhajuje ho ešte aj ďalšia zo sestier. Chudáčik afroamerický alfasamec plnil iba rozkazy a kedže jedna zo sestier donášala komunistom tak dve popravené sestry v Kórei môžu byť liberálnym americkým cocksuckerom vlastne ukradnuté...toľko obvyklá ironická časť komentára, teraz tá normálna ku ktorej sa už dopracuje málokto. Okrem dvoch vydarených scén sa dočkáme pomerne prázdnych dialógov a dozvieme sa, že hlavného hrdinu by mala čakať smrť, inak opäť nič nehovoriaca aj keď pekne natočená epizóda...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Reklama

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je v podstatě vztahové drama. Nejlepší je tak sexuální scéna zakončená rudým gejzírem, byť z hlediska speciálních efektů je provedení průměrné. Kromě jinakosti a rasových problémů, které jsou zatím v každé epizodě, dojde i na komunisty. Ano, je to možná dojemné, jak se tu s nimi zachází, ale pro člověka, co si je zažil.....hm...s komunisty nemám slitování, tudíž mě smrt pár z nich nedojme. Komunisté přinesli do světa zlo doprovázené miliony nevinných obětí, tudíž kdyby jich v téhle epizodě zmasakrovali stovky, bylo by mi to jedno stejně, jako těm americkým vojákům, co lhostejně přihlíželi. Vlastně bych se možná ještě trochu pousmál, protože jen mrtvý komunista je dobrý komunista. 2,5* ()

Gorehound 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vcelku fajn osvieženie, skoro úplná odbočka od zvyšku série. Trocha tej krvi a chápadiel, ale hlavne citlivá dráma s historickými a politickými koreňmi a štipkou východnej mytológie. Kúsok Atticussovho života. Trošku zvoľnenie z úporného rasového podtextu, rovnako naliehavé, skvelo zahraté, natočené. Prečo nie. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama