Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenzie (10)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Lúštenie rébusu na stratených stránkach zbližuje Tica a Letty. Ticov tatko si musel trocha povyraziť a Lettyna sestra spoznáva nový svet. Prevedenie: Riešené sú na veľmi malom priestore veľmi veľké otázky. Zaradenie do spoločnosti žien, zaradenie do spoločnosti čiernych žien, zaradenie do spoločnosti černochov a zaradenie do spoločnosti teplých černochov. Je to skrátka strašný miš maš čo vo finále nemá čo povedať lebo nedoluje emócie na správnom mieste. A všetka tajomná atmosféra je v ťahu. Hodnotenie tomu zachraňuje len to vyzliekanie sa z tiel, to bolo super. Pocity: Nikdy som nebol xenofobik, ale ak ho zo mňa niečo dokáže urobiť tak to bude tento seriál. 10% ()

Eric.Kosar 

všetky recenzie používateľa

Celej tenhle seroš je jeden velkej paskvil. První díl byl nadprůměrnej, líbil se mi, u druhýho a třetího jsem si říkal "joo teprve se to rozjíždí, třeba to zachrání" ale 4. díl mi prostě dokázal, že tenhle seriál už je nyní podprůměrnej. Ani nevím, proč jsem koukal na 5., jako ani jsem ho nedoukoukal, ale věřil jsem, že to dám, že to dokoukám celý seriál, ale dlabu na to, tohle nejde. Vím, že bych němel hodnotit, než dokoukám zbytek, ale na ten dlabu, na tohle se nedá koukat, děj úplná chujovina, efekty jak z Marvelovky, ani žádný nápětí, žádný strach o hlavní postavy, prostě nic. Mělo mě to trknout, když do seriálu, který se má odehrávat v 50.-60. letech dají do pozadí písničky od Cardi B nebo Nicki Minaj. Prostě seriál pro teenagery, ikdyž možná ani ti to neocení. ()

Reklama

Gorehound 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ok, nie som zabednený, a nemám nič proti homosexuálom, ale tá jedna homosexuálna scéna na mňa bola priveľa. Aj na pílu rasizmu sa tlačí až prisilno, aj keď je stále aktuálna a dôležitá. Občas to o ničom inom skoro nieje. Na strane druhej sú v tejto časti NEUVERITEĽNÉ gore efekty. Myslím scény zhadzovania kože. Aj keď sčasti CGI, sú naozaj grafické a pôsobivé. Aj ten príbeh je koniec koncov stále zaujimavý, výprava v štýle 50s perfektná. HBO šokuje, posúva hranice toho, čo sa ukazuje v TV ďalej, myslím si. Čo nie je zas tak prekvapivé, je super, že nerobia seriály sterilne a sériovo. Len zas nie všetko vám sadne, ale to už je subjektívne. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu prípadne im môžu stúpiť na kurie (liberálne) oko!!! Spolu s prvou je piata doteraz jednoznačne najlepšou epizódou. Rasistický koncert mal predsa len trochu utiahnutú uzdu a svojim zvláštnym spôsobom vystihol nenávisť dnešnej doby veľmi dokonale. Čierny ľudia si myslia že ľahký život majú belosi, ženy si myslia že ľahký život majú muži, tínedžeri sa nevedia dočkať kedy budú dospelí a dospelí by cheli byť na okamih op§ť deťmi. Treba uznať že aj efekty v tejto epizóde spravili krok vpred, skvelá bola dobová atmosféra a výber piesní avšak stále to nemá žiaden ucelenejší koncept. A aby som ostal verný svojej tradícii, blízke stretnutie tretieho druhu dvoch aromákov mi nevoňalo ani tentokrát...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Liberi odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Všichni běloši jsou tu zlí, nečestní, agresivní, zvracení a sadistická hovada, nebo v lepším případě "jen" naivní a povrchní. Všichni negři tu jsou hodní, utlačovaní, a vše konají s dobrým úmyslem. Detailní sexování starých černých buzen mě přinutilo přestat jíst. Horor? Ani omylem. Realistické pojetí tehdejší doby? Ale prosím vás, nenechte se vysmát. Nenávistná propaganda černých a teplých vůči bělochům? Zajisté. Díky za úžasný zážitek, vy vypatlaní, zdegenerovaní Američani. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama