Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Helen je blízko k osudovému pôrodu, zatiaľ čo zvláštne dievča Ellie sa jej dopytuje zvláštne otázky ohľadom jej minulosti. (Arsenal83)

Recenzie (2)

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Tretí deň” s podtitulom UTOROK - Dcéra (5. epizóda), keď práve v pondelok večer alebo to skrátka bolo už niekedy v noci, kedy som následne zistil naprosto kľúčovú informáciu, a to konkrétne takú, že Talulah mala na tablete spoločnú fotografiu svojej rodinky, na ktorej tiež figuroval i Sam, teda ich otec ! Totiž, predtým o ňom nepadla ani najmenšia zmienka, a tak som si ich ani tým pádom nemusel nijako extra spájať, i keď predsa určité indície jestvovali... , a preto i Helen mala tušenie, že by sa tu poprípade mohol niekde zdržiavať, ale taktiež si nebola úplne istá. Vyskúša sa zrejme popýtať miestnych podivínov, ako sa potom vlastne zaksichtia, keď padne o ňom reč... ? Všetci spoľahlivo ťahajú za jeden povraz, t. j. vykľujú sa z nich neuveriteľní, patologickí klamári, ktorí klamú a zapierajú, ako sa len dá, až opilec Janny si nechtiac pustí hubu na špacír, a odvtedy to začína byť oveľa viac zaujímavejšie, a to nielen kvôli tomu, že Jess je vo vysokom štádiu tehotenstva, že skúste uhádnuť, kto je tým šťastlivcom ? Spôrodnieva sa, kde pri tejto (ne)milej udalosti bude prítomná i Helen, čiže je už fakt len otázkou času, kedy všetko oproti prepukne, a Ellie sa medzitým kdesi fláka. Stretne sa Helen so Samom ? Koniec je priam strhujúci a ku komu odkazuje táto piata časť, je už naprosto jednoduché. / Mierny pokles kvality, ktorý som takmer ani nepostrehol, a to sa už blíži samotný záver. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá polovica seriálu sa ukotvuje v čase, takže je nám zodpovedané, kedy prišla rodinka na ostrov. Do konfrontácie sa dostávajú už v podstate všetky postavy okrem tej hlavnej, ale aj v tomto smere sa nechajte prekvapiť. Podobných príbehov sme tu mali už viacero, osobne s tým problém nemám, stále však ani po piatej, predposlednej epizóde neviem, či prinesie aj niečo originálne v porovnaní s tou najsilnejšou konkurenciou. ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama