Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po prebudení v cudzom dome sa stále vystrašený Sam rozhodne definitívne utiecť z ostrova. Aké ďalšie tajomstvá však ostrov ešte odhalí? (Arsenal83)

Recenzie (6)

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Tretí deň” s podtitulom NEDEĽA - Duch (3. epizóda), že zrovna v tento čas by sa malo podľa mňa určite odpočívať, keď ale ani teraz nemá Sam pokoj na duši, keďže sa akurát ocitol "na Panstve" , kde ho niektoré postavy tak psychicky mučili, kedy nad ním praktizovali nejaký podivuhodný obrad, počas ktorého doň nalievali krv a víno, čo mu ináč Mimir po prebudení sa všetko i patrične (do)vysvetľuje, ale toho je v podstate ešte oveľa viac, než si vôbec dokáže sám pripustiť ! Totiž, postupne sa na povrch vynárajú samé « prekvapenia » zo strany jeho starkého, o ktorých nemal predtým ani najmenšieho tušenia, a to je ďalší, podstatný v-ý-k-r-i-č-n-í-k. Zdedil "čosi" , z čoho asi nie je bohvieako nadšený... ? Medzitým sa mu podarí našťastie utiecť spod šialených pazúrov sadistického Larryho, ale stále nemá vonkoncom vyhraté, alebo komu vlastne potom môže veriť, kto sa mu neskôr snaží (na)tlačiť kaleráby do hlavy ? Je tiež schopný preplávať 3-kilometrový úsek, aby sa dostal do bezpečia, čo keď trochu precení svoje sily a utopí sa, a či nakoniec ani nie ? Zásadné zvraty už netrpezlivo vyčkávajú, aby sa nám sami aj následne predstavili, že spoľahlivo dokážu extrémne zamiešať kartami, čo sa nám na jednej strane páčiť (ne)musí, no zase na druhej, si treba povedať aj to, ako si to scenár neustále vyžaduje - zamestnávať nás množstvom nápaditých odbočiek, ktoré po spojení sa - dávajú význam. Záver časti je už tradične bez chrbtovej kosti, a to tesné dianie prv ani nehovoriac ! Surrealistický, to je to správne slovo, čím sa vyznačuje táto podnetná bizarnosť, z ktorej musí mať radosť i taký David Lynch ?! ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Pokračuje Samovo putovanie ostrovom...uvidíme či aj tento komentár prinúti ďalšieho z nadpriemerne inteligentných českých užívateľov tejto databázy poslať mi súkromnú správu...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál sa konečne rozbehol. Čakajú nás dôležité informácie na úrovni zásadných zvratov, ktoré všetko otáčajú hore nohami, najmä teda pre hlavného hrdinu. Stále je to psychedelické, halucinogénne, divák sa tak ľahšie stotožní s psychickým stavom a situáciou Sama. Niektoré logické nezrovnalosti je asi lepšie neriešiť, ale možno som len nedával stopercentne pozor. Čaká nás silné finále a čisto teoreticky ak by išlo o záver trojdielnej minisérie, tak by bol príbeh relatívne uzavretý. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama