Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatiaľ čo Sam hľadá cestu preč z ostrova, spoločne s Jess narazia na sériu bizarných udalostí. (Arsenal83)

Recenzie (6)

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Tretí deň” s podtitulom: SOBOTA - Syn (2. epizóda), čiže sa jedná o Nathana, ktorý bol najprv unesený a neskôr i zavraždený, a to rumunským žiadateľom o azyl, Goltanom, z čoho sa Sam nielenže ešte ani úplne poriadne nespamätal, ale zároveň si to taktiež kladie za svoju vinu, keďže ho so sebou vzal na stretnutie s chlapíkom pri Maldone napravo od Chelmsfordu, ktorý sa tam síce ani vôbec neobjavil, a tak mali voľný čas iba sami pre seba, kedy zrovna narazili na púť, na ktorú sa (i)šli pozrieť, keď mu práve v tom i "zabzučal" mobil, a tak následne aj prijal prichádzajúci hovor, do ktorého bol tak strašne ponorený, že keď sa potom obzrel, už tam nestál, teda strašidelné, nočné mory, ktoré asi pravidelne sprevádzajú jeho (ne)pokojný spánok, nie je napokon absolútne nič nezvyčajné, že skôr naopak, vedie ho to niekam, trebárs do vlastnej temnoty, z ktorej vyštverať sa do pôvodného normálu, je stále (ne)možné ?! Totiž, i počas bieleho dňa máva akési bizarné preludy, ktoré mu na psychike moc nepridávajú, a tak vskutku najlepším liekom je buď opiť sa pod obraz Boží a tým pádom zabudnúť na všetky starosti, alebo požiť hocaký halucinogén, pričom spojenie obidvoch neduhov spoločnosti dohromady, je naprosto deštruktívne ? Ani kamarátka Jess mu bohvieako nepomáha, lebo si tiež "ľúbi vypiť" , či vyskúšať drogu LSD, a tak sa ani nečudujem, že s ním všetci zametajú, ako so špinavým prádlom... ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Sam sa po noci strávenej s Jess pokúša nájsť cestu z ostrova a stretne sa s ocom Epony...každému človeku je jasné že riešiť psychické poruchy drogami nie je správne riešenie (respektíve drogami v zmysle LSD, pretože za drogy považujem aj xanax či podobné lieky). Prikláňam sa skôr k hodnoteniu z IMDB kde sa seriál pohybuje na hranici 70%, nakoľko sa dočkáme iba stereotypu súčasnej doby - bububu kresťania šľahni si do kábla a všetko bude fajn. Zapálime vatru, potancujeme a nech na naše zhnité hnáty robí niekto iný, V každom prípade minimálne prácu s kamerou možno ohodnotiť na plný počet...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Reklama

Solverino 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Blábolení a nesmysl na nesmysl, taková kupa nesourodých záběrů a nesouvislého blábolení, který si hraje na tajemno a zajímavo.... celkem blbost. Není to nic moc, Jude Law to fakt nezachrání... ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhý diel slúži najmä ako zdroj informácií o Samovej minulosti a tragédii, ktorá postihla jeho syna. Prehlbuje sa jeho vzťah s postavou Katherine Waterston, epizóda pôsobí miestami hororovo a miestami halucinogénne, predovšetkým ale značne paranoidne. Čo sa z toho vykľuje si ešte netrúfam odhadnúť, zatiaľ si ma seriál ale ešte nezískal, možno bude kľúčová nasledujúca epizóda. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama