Reklama

Reklama

Azur Lane

(seriál)
  • Japonsko アズールレーン (viac)
Trailer 3

Epizódy(12)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (5)

MagsMoses 

všetky recenzie používateľa

Azur Lane je skvělá mobilní hra od čínských vývojářů Yongshi a Manjuu, když jsem se dozvěděla, že bude existovat anime založené na této hře, docela jsem se nemohla dočkat. Bohužel mě prvních pět epizod dost zklamalo, kromě levné produkce tomu lze vytknout opravdu vše, příběh je velmi chaotický a většinou události nedávají smysl, charaktery určitých postav se k postavám nehodí a taktéž nedávají smysl, postrádají osobitost. Doufala jsem, že by Azur Lane anime dokázalo přežít jako entita sama o sobě nezávisle na hře, to jsem se ovšem mýlila. Krom lidí v okruhu hráčů nevidím žádný důvod, proč by se na toto anime měl podívat nějaký "outsider", sama bych ho nikomu nedoporučila. Za mě velké zklamání. Jediné, co (podle mě) drží Azur Lane anime nad vodou, je HMS Belfast, KMS Prinz Eugen a IJN Akagi. ()

Drozdo57 

všetky recenzie používateľa

Toto je taká užasná kravina. Už len ten nápad je taký bizár. Ja viem, že je to podľa hry, ale aj ten herný nápad je bizár. A viem, že je to postavené na tom, aby sa úbohým zúfalým mužom predávali obrázky sporoodetých slečien za ťažké prachy. Ale, mňa naozaj viac zaujímali lode a tie rôzne nápady, ako bol tento nápad prevedený. Toto je podobný bizár ako Girls und Panzer, ale ešte extrémnejší. Nie v zásade zábavnejší, ale ako výplachová zábava na pár poobedí beriem. Bohužiaľ s pridávajúcimi dielmi to šlo stále viac z kopca a ani neviem, či som to vlastne dopozeral. Myslím, že úplne zhodiť to môžete, ale kto má rád historické vojnové lode toto jednoducho aspoň nejako oceniť musí. ()

Echelon1 

všetky recenzie používateľa

From the mist a shape, a ship is taking form, And the silence of the sea is about to drift into a storm! Dobre teda. Najideálnejší spôsob, ako dokážem uchopiť komentár k Azur Lane, je priame porovnanie s Kancolle. A Azur Lane ho v mnohom prekonáva. Jedno z hlavných plusov je, že sú tu prítomné aj lode sami o sebe (navyše sa to nezužuje len na IJN). K tomu sa konečne vyjadrujú ku skutočnosti, že majú aj ľudskú podobu, pričom ich charaktery sú skvelé. Dejová zápletka je ďaleko lepšia, opierajúca sa o určité motivácie, snaží sa podať posolstvo (hlavne o vojne a vo finále o nukleárnych zbraniach), a vplyvom udalostí sa paralelne vyvíjajú viaceré previazané vzťahy. Akcia je dynamická a veľmi rôznorodá: od kontaktných bojov a súbojov s mečmi, cez akúsi mágiu, po letecké súboje a „salvy nad vlnami“ z lodných diel, k tomu opozícia používa energetické zbrane a riadené strely. Celkom odvážny mix. Soundtrack (na ten si vždy potrpím) sa snaží, obsahuje dokonca leitmotivy (síce len niekoľko a bez hudobného vývoja), ale nie je vždy príliš chytľaví. Okrem pár výnimiek, hlavne v podobe dvoch emotívnych skladieb (správne dopĺňajúcich konkrétne dve silné scény). Mimochodom chválim pekný ending. Posledná vec, ktorú podotknem je, že zatiaľ čo Kancolle – aspoň v prípade filmu – svoj potenciál využilo naplno a neviem si predstaviť, ako by sa dalo spraviť lepšie, u Azur Lane vidím ďaleko väčšie možnosti, ktoré sú žiaľ zviazané už na počiatku anime žánrom. Tomu ja nemám ako pomôcť, takže záverom poviem len: „Môžem dostať pokračovanie, prosím?“ Set the course for the Pacific with the Sirens on their heel! ()

Raichu.Cz 

všetky recenzie používateľa

Co říct... Hra jako samotná není vůbec bad bo se trochu aspoň zachillujete setřelením několika lodí, ale dělat zrovna něco takového do stylu seriálu je trochu bordel, hlavně příběh zde nemá nějaký smysl bo jediný co tento příběh ukáže je spíše chaos a taky zcela nefunkční propojení toho co postavy chtěj... A to nemluvě o postavách u některých je prostě chování k nepochopení... Jedná prostě jde do akce bez odpočinku, dál sestry které v podstatě chtěj zničit základnu protože... No protože prostě protože... Jediné postavy co byly dobré a za to drželi seriál jsou Prinz Eugen a Belfast...pro fanouška mobilní hry to možná bude hezké vidět postavy ze hry ale to bohužel nestačí na to aby seriál byl dobrý kdyby aspoň měl smysluplný příběh a taky chytlavé postavy... Za mě 42% ()

Galéria (217)

Reklama

Reklama