Reklama

Reklama

Hutch (Bob Odenkirk) je unavený chlapík stredného veku, ktorého život sa scvrkol na otravné každodenné rituály prekladané manželkiným pohŕdaním a pubertálnymi výlevmi vlastných detí. Keď do ich domu vniknú dvaja zlodeji, nechá ich beztrestne kradnúť a prizerá sa nečinne, ako tresnu jeho syna. On sa obhajuje tým, že nechcel hrotiť nebezpečnú situáciu, ale všetci v jeho okolí ho majú za zbabelca. Hutch si pôvodne myslel, že to ustojí, ale keď sa ocitne medzi cestujúcimi, ktorých v nočnom autobuse obťažuje banda grázlov, vybuchne v ňom nahromadená zlosť. A nie je jej málo. Než sa usadil, živil sa Hutch tým, že s pomocou násilia riešil problémy, na ktoré si nikto iný netrúfal a absolvoval kvôli tomu veľmi špeciálny tréning. Krvavá výchovná lekcia v autobuse spustí lavínu udalostí, ktoré Hutcha preveria viac, ako čokoľvek doteraz prežil. Tento pán Nikto má ale poriadne tuhý korienok. A tajný trezor plný zbraní. (CinemArt SK)

(viac)

Súvisiace novinky

Christopher Lloyd si zahraje v Mandalorianovi

Christopher Lloyd si zahraje v Mandalorianovi

20.03.2022

Legendární herec Christopher Lloyd (Návrat do budoucnost, Addamsova rodina) si na stará kolena řekl, že na odchod do důchodu je v 83 letech ještě brzo, a tak fanouškům (a jistě i vnoučatům) dělá… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (viac)

Bob Odenkirk zpátky na place Saula

Bob Odenkirk zpátky na place Saula

08.09.2021

Hvězda akčního snímku Nikdo a taky seriálu Volejte Saulovi Bob Odenkirk před pár týdny zkolaboval na place zmíněného spin-offu Perníkového táty. Údajně za to mohl menší infarkt, od té doby byl tak… (viac)

Akční Nikdo se dočká pokračování

Akční Nikdo se dočká pokračování

19.06.2021

…tedy nejspíš. Přestože se z akčního snímku Nikdo s Bobem Odenkirkem v hlavní roli stal relativně malý úspěšný hit (snímek vydělal 61,5 milionů dolarů, rozpočet byl přitom jen 16), režisér Ilja… (viac)

Reklama

Reklama