Reklama

Reklama

Hutch (Bob Odenkirk) je unavený chlapík stredného veku, ktorého život sa scvrkol na otravné každodenné rituály prekladané manželkiným pohŕdaním a pubertálnymi výlevmi vlastných detí. Keď do ich domu vniknú dvaja zlodeji, nechá ich beztrestne kradnúť a prizerá sa nečinne, ako tresnu jeho syna. On sa obhajuje tým, že nechcel hrotiť nebezpečnú situáciu, ale všetci v jeho okolí ho majú za zbabelca. Hutch si pôvodne myslel, že to ustojí, ale keď sa ocitne medzi cestujúcimi, ktorých v nočnom autobuse obťažuje banda grázlov, vybuchne v ňom nahromadená zlosť. A nie je jej málo. Než sa usadil, živil sa Hutch tým, že s pomocou násilia riešil problémy, na ktoré si nikto iný netrúfal a absolvoval kvôli tomu veľmi špeciálny tréning. Krvavá výchovná lekcia v autobuse spustí lavínu udalostí, ktoré Hutcha preveria viac, ako čokoľvek doteraz prežil. Tento pán Nikto má ale poriadne tuhý korienok. A tajný trezor plný zbraní. (CinemArt SK)

(viac)

Diskusia

Jarin69

Jarin69 (hodnotenie, recenzie)

Pohádka pro velký kluky. Ruská mafie už je trochu klišé a vysloužilý specialista taky. Ale bylo to celkem pěkně natočené.

Kozlovo

Kozlovo (hodnotenie, recenzie)

Super Becko. Vsechno odsejpa, nenudil sem se ani minutu pri odhalovani citlive duse byvaleho zabijaka, ani pri podobnych kokotinach, akce rychla, tvrda a rany boli i divaka. Oproti traileru je vsechno dost opravdovejsi a divak vse podstatne vic proziva. S postupujicim dejem divak pochopi i to vymeknuti pri prvnim prepadeni domu, ikdyz ten nasranej vyraz je takovej nabeh na prvni vykouknuti toho tvrdaka, kteryho dle traileru cekame - furt se snazi hrat toho paprdu a cert vi, jestli ta baba nevystreli, kdyz dostane po hlave kusem zeleza. Prece jen, mirila na jeho syna. 90% stopaze super, jen trochu skoda zaverecne vyvrazdovacky. Otec sice svym zpusobem uchvatnej, ale spolu s tim druhym chlapkem, tam nemel  co delat. Uvodni a zaroven zaverecna scena ve vyslechove mistnosti super a chtel bych videt, jestli nekdo z tech komentujicich, kteri Bobovi toho drsnaka neveri, se nekdy k tehle poze aspon trosku priblizila a jestli (tohle uz videt nechci), kdyz si holi nohy, tak jen po kolena, nebo az k vagine? Cicinka s konzervou je TOP!

JokerBaby

JokerBaby (hodnotenie, recenzie)

KUFI

To je.  Ale dobre sa na tom zabaviť. A o to asi ide. Za mňa áno - o zábavu je postarané . akčná rýchlovka na jeden nádych. Kto vie či si nepozeral iba tých prvých 25 minút - pretože až po nich začína ten fim.

Uživateľ pakropolgari zmazal svoj príspevok.

cernakus

cernakus (hodnotenie, recenzie)

pakropolgari

No tipnul bych si, že s tím má co dočinění fakt, že frajeři používali tlumiče. To pak zvuk střelby nejenže utlumí, ale docela ho změní. Tj. na první poslech ti to necvakne. Navíc bylo to v době večeře a tu amigos zásadně tráví u hlasité telky, takže přeslechneš.

 

Požár se přehlídne hůře.

na príspevok reagoval pakropolgari, pakropolgari

Paul_cz

Paul_cz (hodnotenie, recenzie)

Super, miluju žánr Neesonovek, ikdyž v nich zrovna hraje Reeves nebo Odenkirk. Skvěle natočená akce, občas překvapivě vtipná, žádný cringe momenty. Ale na Hardcore Henry to nemá :)

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

Bol som k tomu skepticky ale bavilo ma to.saul bol super.jedine čo zamrzí je akákoľvek absencia polície ..zjavne v tom svete neexistuje a nikomu nevadí že sa tam ľudia zabíjajú jak na bežiacom páse ale určite to bol lepší film ako John wick 3.to bez debaty..škoda že to nemalo nejakého výrazného a zaujímavého zaporaka

pakropolgari

pakropolgari (hodnotenie, recenzie)

Niekolko minutova prestrelka v baraku nezobudi jedineho suseda, policia nikde ale poziar postavi cele susedstvo na nohy a vytiahne vsetkych von z domu. Jak mozu byt scenaristi takto blby a vypatlany. Na rezirovanie by mala existovat nejaka norma minimalneho IQ a psychotesty

na príspevok reagoval cernakus

Uživateľ Hawaj zmazal svoj príspevok.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnotenie, recenzie)

ArsenalEagle

Myslím tím že se mohou potkat... Je to par let co jsem četl že má dostat naopak ženskou a barevnou posilu... Po tomhle už to vidím trochu jinak. 8)

Vabr

Vabr (hodnotenie, recenzie)

Yoshitsune

Normálně do diskuzí nepíšu, ale tohle mě dostalo, tos vcelku přehnal. Celý tady to dohadování bylo úplně zbytečný a ofenzivní z tvý strany. V diskuzích pod filmy nemusí bát jen samé pozitivní ohlasy, tak si na to zvykni. A strefovat se do něčího vkusu jen proto, že ti nesedí a nechápeš ho, není důvod. Taky ti mohu podle tvé logiky doporučit zhlédnout Písečné žraloky a zkusit si to užít a smát se u toho, přestože je to nelogické a především nudné. Nenuť nic ostatním, když je to nezajímá. Nejlepší asi bude, když se ti nebude věnovat pozornost, a proto na tebe už nebudu dál reagovat.

na príspevok reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

lukasK1995

No a nemyslíš si že ti dva antihrdinové, sou na tom líp než tamější Indický vojáci a speciální jednotky ? Nemluvě o tom, že film dopadne jak dopadne, takže i takový se mohou trefit do někoho, kdo je zkušený.  

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

Yoshitsune

Teraz ma napadlo veľký hit extraction..tiez som si to.nedokazal užiť..jeden vystriela štvrtinu populácie... neviem no fakt si tieto za vlasy pritiahnuté filmy nedokážem užiť...ale neodsudzujem nikoho kto áno..každé máme nejaké chyby

na príspevok reagoval Yoshitsune

Súvisiace novinky

Christopher Lloyd si zahraje v Mandalorianovi

Christopher Lloyd si zahraje v Mandalorianovi

20.03.2022

Legendární herec Christopher Lloyd (Návrat do budoucnost, Addamsova rodina) si na stará kolena řekl, že na odchod do důchodu je v 83 letech ještě brzo, a tak fanouškům (a jistě i vnoučatům) dělá… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (viac)

Bob Odenkirk zpátky na place Saula

Bob Odenkirk zpátky na place Saula

08.09.2021

Hvězda akčního snímku Nikdo a taky seriálu Volejte Saulovi Bob Odenkirk před pár týdny zkolaboval na place zmíněného spin-offu Perníkového táty. Údajně za to mohl menší infarkt, od té doby byl tak… (viac)

Akční Nikdo se dočká pokračování

Akční Nikdo se dočká pokračování

19.06.2021

…tedy nejspíš. Přestože se z akčního snímku Nikdo s Bobem Odenkirkem v hlavní roli stal relativně malý úspěšný hit (snímek vydělal 61,5 milionů dolarů, rozpočet byl přitom jen 16), režisér Ilja… (viac)

Reklama

Reklama