Reklama

Reklama

Lovkyňa tajomstiev

(seriál)
  • Česko Lovci pokladů (viac)
Fantasy / Mysteriózny / Dobrodružný / Akčný / Sci-Fi
Francúzsko / Nemecko / Kanada / USA, (1999–2002), 48 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvorcovia:

Gil Grant

Hudba:

Donald Quan

Hrajú:

Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Juan Carlos Velis, Tony Rosato, Louis Mandylor, Thomas Kretschmann, Simon MacCorkindale (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(66)

Profesorka histórie Sydney Foxová (Tia Carrere) a jej spolupracovník Nigel Bailey (Christien Anholt) sa vydávajú na cestu za stratenými pokladmi dávnych civilizácii, po ktorých túžia nielen klienti Sydney Foxovej, ale aj chamtivci bez škrupuli najímajúci si bezcharakterné indivídua. Krásna profesorka Sydney Foxová tak neraz musí nielen rozlúštiť zložité hádanky vedúce k objaveniu artefaktu, ale musí obstáť v boji proti nepríjemným súperom sledujúcich ju pri hľadaní a pokúšajúcich sa jej objav odcudziť a ju odstaviť a zneškodniť. (pravo)

(viac)

Recenzie (162)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Super dobrodružný seriál. Všetkých 65 dielov plných zábavy. Videl som určite všetky časti a už po prvom dieli som si ho zamiloval. Samozrejme to bolo niekedy okolo roku 2002 a neviem ako by zaujal publikum dnes. Svojho druhu úplne jedinečný seriál so super výpravou, exteriérmi, veľkou dávkou akcie, srandy a napätia. Niektoré príbehy boli naozaj premakané a veľmi tajomné. Seriál, ako má byť, plus navyše so sexy hlavnou hrdinkou Tiou Carrere. Seriál som mal rád aj z dôvodu, že v tej dobe som mal veľmi rád Indiana Jonesa a podobné dobrodružné filmy, ako Lara Croft a preto sa mi seriál tak páčil. ()

vander19 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nudná sračka čo ma nikdy nebavila. Len ma to sralo, keď bolo vonku teplo a nedal sa cez leto drviť hokej alebo futbal, poprípade basket, že TV púšťali tento bullshit. Dosť ma to zvyklo rozčúliť a evidentne sú tie spomienky stále čerstvé. India Jones čo má menštruáciu....Toť Lovkyňa tajomstiev + dementný príbeh. ()

Reklama

Bambulka89 

všetky recenzie používateľa

Seriál, ktorý ma inšpiroval hrabať sa v dejinách. Samozrejme 75% z príbehov sú čisto americkým štýlom rýchlo-spackané historky o skutočných historických artefaktoch. Pamätám si diel, kde boli v Československu, mimochodom po 1998 :) a prijala ich dievčina menom Staša... very real... no ale ako dieťaťu mi aj tak prirástol k srdcu. Možno ak by v jednej 40 minútovej epizóde nenašli poklad tak stratený, že až doteraz naň nik nenatrafil, mal by väčšiu vierohodnosť. Ale ako vravím, aspoň mal dej a vedel zaujať. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Ľahký a nenáročný dobrodružný seriál na nedeľné popoludnie, ktorý čerpá z viacerých zdrojov, no najmä z postavy Indiana Jonesa. Tia Carrere v roli (akčnej) archeologičky Sidney Fox je dobrá a Ch. Anholtom (jeho asistent, ktorý takmer vždy sa bojí) sa skvele doplňovali. L. Booth (a jej výkon) však mi nesedel. Posledná séria v kvalite nevyrovnala k predchádzajúcim. Pre Indiana Jones-based seriály mám slabosť a aj z hľadiska nostalgických dôvodov je to u mňa za „tri“. P.S.: Úvodný soundtrack nemá chybu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Sidney Fox je bábovka, která si ví se vším rady, všem nakope zadek, dostane se z jakékoliv pasti i se svázanýma rukama, všechno vyřeší a na všechno přijde. Připomíná to Indiana Jonese, Laru Croft a dokonce i Walkera (ten taky všem nakopal zadek), díly jsou v podstatě na jedno brdo, ale stejně je to skvělá letní zábava (Nova to d ávala vždycky o letních prázdninách) se skvělou Tiou Carrere, takže si Lovci pokladů ode mě 4 hvězdičky zaslouží. ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (5)

  • Filmový štáb zriedkakedy opustil Toronto. (rador)
  • Seriál inšpirovaný úspechom hry "Tomb Raider". (rador)
  • V epizodě "Příběh lásky" si lze v tajné komoře, v níž se nachází prsten, všimnout obrazu "Dáma s hranostajem" malíře Leonarda da Vinciho. (fifox)

Reklama

Reklama