Reklama

Reklama

Tajemný pop-up bar

(seriál)
  • Južná Kórea Ssanggabpocha (viac)
Trailer

VOD (1)

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Mladík s jedinečnou schopností vezme práci u dlouhověké dámy, která zbavuje zákazníky svého baru citových nesnází tím, že je navštěvuje ve snech. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (16)

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Skutočne pekné a dojímavé, spočiatku je dej pokojnejší, ale postupne sa odkrývajú tajomstvá a príbehy jednotlivých postáv a posledné diely sú fakt na 10 hviezdičiek, nie len na 5. Humorný aj akčný aj zamilovaný. Obsadenie bolo skvelé, herci dokonale zapadli do svojich rolí a veľmi dobre ich aj typovo vybrali. Bol to pekný zážitok. ()

skretik 

všetky recenzie používateľa

V niecom podobne serialu Hotel del Luna... ale milsie, silnejsie, nie tak natiahnute (waw, korejci spravili nieco na 12 ep a nenatiahli to uuuppplnneeee zbytocne na 16-20 casti :D ), prijemny soundtrack, super postavy, do ktorych sa postupne vcitite a zijete ich zivoty s nimi... :) Dobre sa na to pozeralo... ()

Reklama

Jirka_Šč 

všetky recenzie používateľa

Zíza zmiňovala Hotel del Luna, toto je dost jiné. Ošuntělejši. Vlastně žádná postava nebyla zprvu můj šálek čaje. Ale všechno to pohromadě fungovalo. Celek je v tomto seriálu víc, než součet detailů a to je zajímavé a výborné. Na to, že je to o “světě po životě”, je to minimálně lekavé, o to víc to má promyšlený příběh. A dokázali spolu i pěkně společně blbnout. ()

Hugho 

všetky recenzie používateľa

Dráma? Ani náhodou, skôr vzťahová groteska so silnými črtami telenovely. Sci-fi? Okolo sci-fi to ani neprebehlo, lebo táto skratka znamená vedeckú fantastiku a tá tam rozhodne nie je ani náznakom. Mystika? tá tam je - peklo a pod, ale niekedy to pôsobí skôr ako paródia. Prvé diely celkom dobré za 3 hviezdy, ale potom kvalita klesá a v desiatom dieli naprosté zosraxkovanie úrovne na 1 hviezdu s výraznými prvkami žánru TELENOVELA pre jednoduchších. Fuj, sklamanie.  Dodatok : ani s vypätím všetkých síl som sa nedokázal prehrýzť cez 11. Diel. Končím s kórejskými seriálmi! ()

lemonova 

všetky recenzie používateľa

Netflix sa rozhodol vychrliť na mňa všetky svoje kórejské seriály, tak som si pozrela ešte jeden.  V prvom rade musím povedať, že kórejské seriály sú až detinsky sentimentálne. Buď si na to zvyknete, alebo to zabalíte. Zvyknúť si treba aj na preafektované herectvo - preafektované z nášho európskeho pohľadu, kde sme zvyknutí na oveľa civilnejší herecký prejav. Avšak na druhej strane oplývajú predstavivosťou, ktorá nám v našich končinách chýba. Pop Up Bar je miestom, kde chce dobro nekompromisne zvíťaziť nad zlom a kde sú hlavní hrdinovia ochotní obetovať sa pre záchranu toho druhého. Deje sa to v prostredí krásne prepracovaného fantazijného sveta, ktorý hýril nápadmi a zaujímavými postavami. Príbeh je čiastočne epizodický, ale čím ďalej tým viac vyúsťuje do finále, ktoré prepája osudy hlavných hrdinov. Ku koncu je vám už definitívne jasné, o čo tu ide, ale mne osobne to neubralo na dramatickom zážitku. Občas sa objavili aj logické nezrovnalosti, ale dali sa odpustiť. Mám rada rozprávky a tento príbeh je jednou z nich. ()

Galéria (146)

Zaujímavosti (1)

  • Herec Seong-jae Yook, který je mimo jiné součástí hudební skupiny BTOB, pro seriál nazpíval píseň „Love Resembles Memories“. (kklepkaa)

Reklama

Reklama