Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Isabel při výslechu mluví hlavně o lásce, sexu a svém dalmatinovi. Hlavní inspektorce dojde trpělivost a kvůli objasnění vraždy se rozhodne riskovat. (Netflix)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Problémom pre mnohých a tým pádom aj dôvod nižších čísiel bude určite ústredná antihrdinka. Promiskuitná päťdesiatnička si stále myslí, že vyzerá na tridsať a stretáva sa so ženáčmi kvôli jednorázovému sexu. Ale možno ich chce iba vydierať. Skutočne rada má však iba svojho psa. Vyšetrovateľka každopádne vymyslí skvelý plán ako ju usvedčiť z vraždy, jeden z najlepších v seriáli naprieč Európou celkovo. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Isabel sedí vo vyšetrovacej miestnosti potom, ako sa vytratil jej brat a v pivnici ich domu v ktorom spolu žili sa našla krv muža menom Silvio, ktorý Isabel robil predchádzajúci večer spoločnosť. Isabel však viac ako osud Silvia zaujíma jej fenka Luna...4 séria Criminal od Netflixu, 4 x je šéfom vyšetrovateľov žena, tehotné vysetrovateľky vo veľkom vypočúvajú. Realita je taká, že všetky idú na rizikové tehotenstvo a dostávajú plný plat. To nie je výčitka, iba konštatovanie reality a snahy liberálno politicky korektného Netflixu na tom nezmenia nič, iba sa neuveriteľne strápňujú... ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama