Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zdánlivě vyřešený případ domácího násilí se překvapivě zkomplikuje. Vloží se do něj tchánův právník, který chce získat kontrolu nad výpovědí. (Netflix)

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nie tak strhujúce a prekvapivé ako prvý diel, nakoniec ale Yilmaz obsahuje dosť zaujímavých momentov a námetov na premýšľanie. Opäť je všetko inak ako sa zdá, v tomto prípade tvorcovia prejavili odvahu tým, že ukázali domáce násilie z inej perspektívy. Náhľad so sveta bohatých ľudí, kde sú všetci šťastní pretože sú nešťastní, si vizualizujeme prostredníctvom dialógov a práve v tom, že si veci iba predstavujeme, je asi najväčšia sila seriálu. ()

agentmiky 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Z celého německého trojlístku asi nejslabší epizoda. Hlavním pozitivním majákem zde není podezřelý, ale perfektní výkon jeho advokáta v podání Christiana Berkela. Samotný případ asi moc nestrhne, i tak ale slušná řemeslná práce našich pohraničních sousedů. Za mě dávám 66 % ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Yilmaz sa nachádza vo vyšetrovacej miestnosti potom, ako jeho manželka skončila v nemocnici po údajnom páde zo schodov. Pre vyšetrovateľa Schultza je otázkou, prečo jeho zaťovi poslal svojho najlepšieho obhajcu bohatý svokor, ktorý má známych aj na polícii...Otras. Liberálny Netflix natočí epizódu o tom, ako Nemka týra svojho tureckého manžela. Celý svet si vymýšľa správy a sexuálnych útokoch na Nemky, sotenie dieťaťa či ženy svetlej pleti pod vlakom je činom psychicky narušeného muža a do éteru pustíme rozprávku o rodenej Nemke, ktorá týra svojho manžela. Toto nikto nemôže myslieť vážne. Nehovoriac o konci, keď arogantný advokát dá Yilmazovi k telefónu jeho 5 ročného syna. Obaja rodený Nemci vyšetrovatelia sú tak blbý, že ich nenapadne argumentovať tým, ako dlho bude trvať, kým Yiilmazova manželka začne napádať svojho syna...Ak sa nad tým človek čo i len na chvíľu zamyslí, je to katastrofa. ()

Reklama

Reklama