Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Peter vybuduje ze sklepa bar, stane se Lois populární zpěvačkou. Stewiemu začnou růst zuby a vybuduje stroj času. (TV Prima)

Recenzie (7)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Peter má kvôli napadnutiu mužatky domáce väzenie. Rozhodne sa preto urobiť z pivnice bar a pozvať všetkých svojich kamarátov. To ešte netuší že Lois prepadne barovému varieté a budú po nej všetci slintať. Stewie sa rozhodne prejsť cez bolestný rast zubov tak, že sa prenesie v čase. Prevedenie: Neveril by som, že sa do novodobej gender problematiky ľudstva zapíše seriál z prelomu tisícročia. Ale zrejme ľudstvo rieši tento "problém" už dlhšiu dobu. Túto časť bola dosť nevtipná ale celkom pozerateľná. 58% ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (16)

  • Toto je prvá epizóda, v ktorej herci predvádzajú hudobné čísla, či už ide o formálne vystúpenia, ako to urobila Lois, alebo o neformálny spev, ako to urobil Stewie. (Pat.Ko)
  • Niekto vidí Stewieho nákresy stroja času a hovorí: "No, iste, pozri... tu je tok kondenzátora." Kondenzátor toku bol vo filme Návrat do budúcnosti (1985) súčasťou stroja času a v tomto filme ho vynašiel Doc. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama