Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Meg je naočkována nesmyslnou ideologií a o Stewieho prvních narozeninách se bojí, že ji "muž v bílém" vrátí do dělohy. (TV Prima)

Recenzie (7)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Všetko sa točí kolo Stievieho narodeninovej oslavy ktorú Peter zase raz pokašle. Stievieho to moc nezaujíma lebo jediná jeho snaha je dostať sa späť do matkinej delohy. Meg si nájde novú kamarátku so samovraženej sekty a smrti uniká iba o vlások. Prevedenie: jediný zábavný moment bolo postrieľanie skupiny Hannson ako deti kukurice. Inak ide humor do kolien a venujeme sa dosť metalizácií rodiny čo ma zas tak moc neberie. Ale celkom ma bavila aj dejolá linka okolo Meg. 65% ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (24)

  • Podobne ako s ďalšími prvými epizódami série, názov epizódy bol odvodený od rozhlasových programov z 30. a 40. rokov, najmä od rozhlasovej antológie tajomstiev "Suspense", ktorá obsahovala viaceré prvky súvisiace s témami smrti a vraždy. Táto konvencia sa vynechala po epizóde Hrdina odvedle, kvôli náročnosti identifikácie a odlišovania jednotlivých epizód. (Pat.Ko)
  • V tejto epizóde je ukázaný pôrod Stewieho a keď ho vyberú z maternice, jeho hlava je stlačená, ako je obvykle vidieť. Avšak v epizóde V dobrém i ve zlém je vysvetlené deformovanie Stewieho hlavy. Stewie skáče na posteli a svojou hlavou narazí do stropu. Ak bola jeho hlava niekedy v normálnom stave, mala byť tiež, aj vtedy keď sa narodil. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama