Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Recenzie (4)

NorseSword24 

všetky recenzie používateľa

Celkom dosť veľký obrat oproti prvej sérii. Prvá séria bola viac menej antológia, kde epizódy boli prepojené ale každá mala svoj príbeh. Táto séria sa vybrala iným smerom a všetky epizódy sú viac napojené na seba a je tam jeden komplexný príbeh. Animácia sa zmenila v tom že je viac ustálená a napr. dinosaurí spoločník má svoj obrovský zub, ktorý v prvej sérií nebol až tak výrazný. Ale občas meniace sa pozadie a veľkosť postáv ostala. A síce som napísal že to nie je antológia tak aj tak sa tu ukázala epizóda, ktorá sa odohrávala v cca 19storočí v upršanom Anglicku, ale bola to veľmi dobrá epizóda. Rovnako ako aj v prvej sérii tak aj tu sa objavili kúzla, ktoré mi tu ale prišli viac nadprirodzené a nepasovali mi do toho. Ale aspoň to v tej animácii vyzerá dobre a celkom to pasuje aj do výpravy. Možno by sa mi viac ľúbil štýl antológie z prvej série, ale tu tie epizódy boli lepšie spracované. Musím ale povedať že posledná scéna v poslednej epizóde ma trochu prekvapila ale, keď si vezmem koľko krvi bolo v tom seriáli tak to až také prekvapivé nebolo. Koniec uzatvoril jednu kapitolu a tam by to mohlo kľudne skončiť. Ale ak to bude pokračovať tak to absolútne vadiť nebude a už sa budem tešiť kam tento predhistorický, ľahko fantasy príbeh pôjde ďalej. ()

bratr.Milan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá řada staví na předchozí a vyvíjí se dál, rozvíjí ucelenější příběh a zvedá se trochu ze země při které se držela, utrhne se ze řetězu a na chvíli se dostaneme i do pekla. Přesto se mi to po většinu času líbilo míň než předchozí, ale úplný závěr to posunul a pro mě pozvedl. Získalo si mě to po nenápadném odkazu na Gandalfův pád a následné jakoby vzkříšení, i když úplně jinak než v LOTRovi. Tady by celý pravěký příběh mohl skončit, a nebo taky ne, protože tvůrci si lišácky nechávají otevřené vrátka k případnému pokračování. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

první řada byla dost přímočará pravěká řežba, u které ovšem hrál příběh (i přes pár solidně emotivních momentů) druhé housle. Druhá řada na to jde trochu jinak a i když i tentokrát teče krev proudem a rube se to hlava nehlava, příběh hraje dost podstatnou roli. Sice se ještě víc než předtím překlopil někam k fantasy a člověk s dinosaurem na své pouti za záchranou potkávají třeba Vikingy nebo jakousi obdobu starověkých Egypťanů, ale ničemu zásadnímu to nevadí. Pořád je to totiž slušná jízda, která dokáže strhnout a i když je někdy kolem poloviny to neustále řvaní trochu únavné, konec to vynahradí...70% ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama