Reklama

Reklama

The Wave

  • Kanada The Wave
Trailer 2

Obsahy(1)

Frank, poisťovací právnik, si myslí, že ho čaká najlepší čas svojho života, keď sa vyberie do mesta osláviť nadchádzajúce povýšenie so svojím spolupracovníkom Jeffom. Ale ešte netušia, aká bizarná noc na nich čaká. Keď Frank dostane halucinogén, ktorý úplne zmení jeho vnímanie sveta, vydáva sa na psychedelickú výpravu cez stretnutia predstavenstva, nočné kluby, prestrelky a alternatívne dimenzie. Frankovi sa úplne stiera realita s fantáziou a zároveň sa ocitáva na misii, kde musí nájsť zmiznuté dievča, seba - a svoju peňaženku. (DoubleFucker)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (15)

choze 

všetky recenzie používateľa

Sympatická a zábavná honba zdrogovaného mladého právníka za ženou, kterou potkal na mejdanu, a za smyslem jeho života. Děj udrží pozornost, vizuál a herci jsou fajn. Ale navzdory všemu tomu skákání sem a tam, je to až trochu moc přímočaré a víc se mi líbilo zpracování téhož tady. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Nudný nešťastný úradníček Justin Long si zoberie na párty drogu a začnú sa diať divy. Trochu mi to pripadalo ako taká halucinogénna variácia na Fincherovu Hru. Teda aspoň to ponaučenie. Nebuď taký zmrd / hňup / suchár a ži naplno. Škoda len, že všetky tie absurdné epizódky nie sú poriadne vtipné alebo nejak inak dostatočne pútavé na to, aby som mal chuť si to pozrieť znova. Takto je to len zaujímavý originálny filmík na jedno pozretie so sympaťákom Justinom Longom. 6/10. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Halucinogenní, snové, poutavé a celkem zábavné Indýčko o Justinu Longovi, který si na Párty vezme záhadnou drogu, díky které dostane šílený trip. Procházení místnostmi, alternativní dimenze, halucinace a tak trochu fantasy pohled na svět. Jakmile na scénu příjde dealer Ronnie Gene Blevins, který je doslova ukázkový a děsivý, tak to nabere celkem slušné grády. Slušné. Příběh****, Akce***, Humor**, Násilí*, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 6/10. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nemal som do činenia so psychodelikami a dobrovoľne ani nebudem mať. Ak sa niekto chváli, že mal a preto ho tento film neprekvapil, potom sa divím, čo za mimoriadne podivný pokus o samochválu to ide. Ale inak film celkom ušiel, má svoje výkruty, časové roviny, nepoznáte realitu. Záver to celkom zabil. ()

Devadesát Dva 

všetky recenzie používateľa

Jestli jste kdy měli co do činění s psychedeliky, halucinogeny, nebo jak je casuals a neoznámení rádi nazývají "drogami", asi pro vás 'The Wave' žádným zjevením nebude, i když má vizuály slušný, trochu jako kdyby se to inspirovalo Cosmatosovou 'Mandy'. Ale ve výsledku je to jen takovej trošku zamíchanej, ale vcelku chutnej salát s close-upama na Justina Longa a jeho oči štěněte. Většinu času jsem se nenudil, ale podobná kostra tu už byla mnohokrát. Trošku jako z pera Philipa K. Dicka, ohýbání a skákání v čase, hrdina tápající, kde a proč se to nachází, zmatení a pomatení mysli. A závěrečný "mind-fuck", který ale tak nějak visel ve vzduchu, v očekávání. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama