Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robin Hood zachráni život anglickému rytierovi, ktorého v sherwoodskom lese prepadla banda vrahov. Je to stúpenec a oddaný služobník kráľa Richarda, zvaného Levie srdce. Robin a všetci členovia jeho družiny zostanú veľmi prekvapení, keď im odhalí svoju pravú totožnosť. (MM_Ramone)

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Robin Hood je anglický bájny ľudový hrdina, ktorý so svojou zbojníckou družinou prebýval v Sherwoodskom lese. Vždy stál na strane utláčaného ľudu. Bohatým bral a chudobným dával. V priebehu rokov 1984 až 1986 bol vo Veľkej Británii vyprodukovaný televízny seriál o tomto pomstiteľovi bezprávia a panskej svojvôle. Seriál je zložený z troch sérií, ktoré dohromady obsahujú dvadsaťdva samostatných dielov. Záverečná, v poradí piata epizóda z prvej série nesie názov "Kráľov šašo" (The King´s Fool). Robin Hood zachráni život anglickému rytierovi, ktorého v sherwoodskom lese prepadla banda vrahov. Je to stúpenec a oddaný služobník kráľa Richarda, zvaného Levie srdce. Robin a všetci členovia jeho družiny zostanú veľmi prekvapení, keď im odhalí svoju pravú totožnosť. **** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tejto epizóde jednoznačne dominuje Jonathan Rhys Davies v úlohe... nechcem kaziť prekvapenie z nejakej 10 minúty, ale asi tušíte. No a potom sa môže začať hra na "kráľovho šaška", resp. vlka v klietke a tigra. No a je to prezradené... Kdeže Conneryho part v Costnerovke, posledný diel prvej série je z hľadiska tejto konfrontácie niekde inde. K slovu sa dostáva opäť aj fantasy rovina, i keď iba letmo, ale v tej najdôležitejšej a najdojímavejšej scéne celej série. ()

Reklama

Reklama