Reklama

Reklama

Titani

(seriál)
USA, 2000, 13x42 min

Obsahy(1)

Vzťahy, vzťahy a ešte raz vzťahy. Richard Williams a jeho rodina o nich vie svoje. Láska, nenávisť, žiarlivosť, vášeň a veľa peňazí. Koktail, ktorý spoľahlivo rozloží všetko dobré a pri ktorom sa nedá nič predvídať. Chandler je ohromený, keď na Hawaii stretne Heather. Tajomná žena, do ktorej sa okamžite zaľúbi a začne s ňou plánovať život, však zmizne. O to väčšie je jeho prekvapenie, keď mu ju po mesiacoch otec Richard predstaví ako svoju novú snúbenicu. Tu už niečo naozaj nie je v poriadku a Chandlerov brat Peter je rozhodnutý zistiť, čo presne. Ženská sekcia to tiež nemá jednoduché. Najstaršia dcéra musí dávať pozor na svoju krehkú sestru, ktorá si najviac rozumie s alkoholom a doslova priťahuje zlých mužov. Na scéne sa však objavuje atraktívny David, z ktorého sú obe celkom paf. Aby to však nestačilo, zoznámime sa aj s Richardovým bratom Jackom, ktorý si pre zmenu veľmi rozumie s Richardovou ex-manželkou Gwen.... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (27)

Tom Riddle 

všetky recenzie používateľa

Podprůměrný seriál se spoustou nepřesvědčivých hereckých výkonů a ohromně nesympatických kladných postav, počínaje Chandlerem (Casper Van Dien), přes Gwen (Victorie Principal tomu dost napomáhá), Samanthou (Lourdes Benedicto) konče. S protivností postavy Gwen si může ruce podat už jen Ethan (Kevin Zegers), který nehraje až tak kladnou postavu, proto ho jmenuji zvlášť. Přesto jsou tu i nějaké ty plusy, jako ten největší vidím sympatickou Elisabeth Bogush v roli Jenny, která snad jako jediná měla uvěřitelnou vícevrstvou postavu. Yasmine Bleeth sice nehraje oslnivě, a její obličej vykazuje známky stárnutí (hlavně v místě, kde měla před lety a hromadou kokainu nos), ale ne tak její postava, na kterou je radost pohledět. No a taky bylo zábavné sledovat pitvoření namachrovaného záporáka Petera (John Barrowman, kterého jsem si mimochodem později zamiloval v Doctoru Who, Torchwoodu a Zoufalých manželkách), takže tak akorát ty dvě hvězdy. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Napíšem úprimne že bez Yasmine Bleeth by som tento seriál nesledoval, ale i tak nepatrí medzi to najhoršie, čo som kedy videl. Yasmine bola asi najväčší sexsymbol deväťdesiatych rokov. Kto by ju nepoznal zo seriálu Baywatch. V tomto seriáli hrala zápornú postavu, ale i tak sa mi tá postava páčila. Ďalšou hlavnou postavou bol Casper Van Dien známy hlavne z filmu Starship Troopers. Tento seriál má len jednu sériu a aj tá má len 13 častí, takže si myslím, že to nikomu neublíži. Seriál je zameraný hlavne na intrigy, takže môže pôsobiť ako tuctový seriál podobný telenovelám, avšak tentokrát vyrobený za "veľkou mlákou". ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvězda - za to, že ani Američani nejsou tak vygumovaní aby natočili víc než třináct dílů... ale i tak těch prvních třináct mysleli vážně, a to je Zlo, které nemůže ospravedlnit ani Jasmínka. Skutečný Hluboký Prašan by dostal pobavený odpad, tohle je ale někde jinde. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama