Reklama

Reklama

Zdravá maškrta

(relácia)
všetky plagáty
Publicistický
Slovensko, 2019, 10 min

Účinkujú:

Kristína Kocian (moderátor)

Obsahy(1)

Maškrtiť sa dá nielen chutne, ale najmä zdravo. Máme tipy na zdravé a výborné maškrty pre mladých, mamičky s deťmi a všetkých, ktoré majú radi dobré jedlo ako aj zdravé maškrty, ktoré dodajú energiu bez kíl navyše. Ponúkame vám výborne recepty s Kikou Kocian a pridáme aj osobné vyjadrenia známych ľudí  či už  športovcov, umelcov, ktorí nám prezradia čo sú pre nich maškrty.... (RTVS)

(viac)

Recenzie (9)

ChArLeNe odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď už je tam protekčne, tak by sa mala snažiť. Ale vôbec sa nevie vyjadrovať, nevie dobre pokrájať suroviny a všetko to len nahádže. Nevie poradie, podľa ktorého sa majú suroviny variť, potom tam je surová cibuľa, neuvarené lusky z mrazu apoď. Dobre chutiť to nemôže. To už ja viem lepšie navariť a to som anti-talent na varenie. Sem-tam to pozriem na pobavenie. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Zbytočná relácia, ktorá nemá žiadnu pridanú hodnotu oproti iným kulinárskym reláciám. A vlastne, na čo je ich toľko vo verejnoprávnej televízii? Samotné recepty sú rýchlokvasné produkty prečítané niekde na nete, len aby to boli "in", kúúl a hlavne drahé a málo dostupné, čo tam po pridanej hodnote takýchto produktov. Mínusom je aj ukecaná moderátorka, ktorá aj miešanie jednoduchých surovín opisuje, ako keby išlo o zložitú kvantovú mechaniku. ()

haffen 

všetky recenzie používateľa

V momente ako sa pieklo v mikrovlnke, som to prepol. Navyše, neviem či by som mal odvahu dávať rozmarín a ananásový juice do jedného jedla. Dávam 1* za to, že sú aj podstatne horšie relácie o varení. ()

matushsvk 

všetky recenzie používateľa

"Ako to povedať, neviem to ani nazvať. Dáme tam tu lyžicu s tou hmotou a niečo z toho výjde." Táto odborne štylizovaná hláška z relácie zo dňa 19.02.2020 ma utvrdila len v tom, že je naozaj k nepochopeniu, ako sa táto pani dostala ku vlastnej "kuchárskej" show a k vareniu všeobecne. Nielen že by dokázala okomentovať aj čiernobiely šum po skončení vysielania, ale otrasne vyzerajúce výtvory v tejto show presahujú veškerú logiku. Ľudia hľadajúci zdravé recepty ostanú určite sklamaní, nakoľko do receptu nestačí prihodiť jednu "zdravú" ingrediencu." Jednu * dávame za každodenné pobavenie, pri ktorom sa zároveň aj trápime. Guilty pleasure. ()

jurajpower odpad!

všetky recenzie používateľa

Zdravá maškrta, to je jasná tlačenka. Je to čistý amaterizmus, dievča sa zbytočne vystavuje hanbe a opodstatnenej kritike. Toto vyšlo z jej úst: Mame v Dámskom klube vypadol kuchár a Andrejka Chabroňová vedela, že varím a pečiem, tak navrhla, či by som ho nemohla zaskočiť. Som typ, čo sa nehanbí, nemá stres, tak som súhlasila. Potom za mnou prišla produkčná, že to bolo super, či som niekedy nerozmýšľala nad vlastnou reláciou. Tomuto neverí nikto. Aj pretože Generálny riaditeľ RTVS podpísal už takmer 200 dielov tejto relácie, ktorú produkuje firma jej mamy a moderuje ju jej dcéra. Program taktiež neprešiel centrálnym registrom námetov, teda opäť sú pochybnosti, ako došlo k tomu, že túto reláciu RTVS vôbec vysiela a taktiež prečo ju produkuje táto spoločnosť. Celková cena je viac ako 453-tisíc eur. V prepočte rozrátané a rozpočítané, cena za 10-minútový diel je 2 400 eur. ()

Malok05 odpad!

všetky recenzie používateľa

Moja stará mama sa pri tejto relácii drží za hlavu a hovorí: "Dvanásťročná som varila lepšie ako táto amatérka" Potom reláciu radšej prepne na rodinné prípady, pretože aj to je menší horor. ()

Reklama

Reklama