Reklama

Reklama

Recenzie (5)

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Zajimava Martha Hyer, kterou moc neznam, v jasnem a strucnem paperbacku, jaky prectete v lete u rybnika na jeden zatah... Vsechny figury v pohode, pribeh jasny, stopaz idealni. Navic Joan Bennett, na kterou je vzdycky radost kouknout...mne to sedlo. :-) ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Co se tomuto filmu musí nechat je skutečně skvělá atmosféra sychravých a pustých pláží. Bohužel příběh jako takový je neslaný a nemastný a postavy, i když jsou hrané dobrými herci, tak taky nijak zvlášť nezaujmou. Závěr byl takovej divnej :-) ()

Reklama

Rob Roy 

všetky recenzie používateľa

Totální noirové béčko. Což nemyslím zas tak hanlivě, protože s tou krásnou stopáží to má sympatické tempo. Směšná zkratkovitost, chemie nula, herci/postavy (Robert Ryan!) nevýrazní, kulisy studiové, hudba otravná...Renoir byl asi vděčný za to, že mohl ve Státech vůbec točit. ()

Topco 

všetky recenzie používateľa

„Cainovský trojuholník“ bez atmosféry, potrebného dusna medzi postavami a s prekvapivo nevýraznými hercami: kým Bennett už mala v tom čase za sebou noiry s Langom , Ryana jeho najlepšie úlohy ešte len čakali. Pomyselným víťazom v zmysle „jednooký medzi slepými je kráľ“ sa tu tak ironicky stáva Bickford, ktorý hrá ohrozeného slepého maliara. Noiristov tak maximálne poteší snová sekvencia robená skrz vodný vír. PS: keď si predstavím, čo dokázal taký Hugo Haas s milostným trojuholníkom postáv, je to tu jednoznačne premrhaný potenciál. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama