Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas halloweenskej noci sa podarí z prísne stráženej budovy utiecť piatim psychopatom. Spolu tvoria nebezpečnú skupinu zloženú z kanibalistického mäsiara, zubára, ktorý svojim zákazníkom nielenže opraví chrup, ale im aj zdarma vyvŕta dieru do hlavy, taxidermistu, ktorého už nebavilo vypchávať zvieratá, a tak sa zameral na ľudí, a neporaziteľného wrestlera, ktorý svoju obeť zabije jedinou ranou. Na čele stojí bývalý vodca sekty, ktorá uskutočnila najväčšiu masovú vraždu v histórii. Vodcovi pomáha jeho dcéra, ktorá sa prezlieka za klauna, a zašíva svoje obete. Skupina maniakov sa rozhodne využiť svoje talenty a usporiadať atrakciu v strašidelnom dome. Diváci, ktorí sa prichádzajú do strašidelného domu pobaviť, ani zďaleka netušia, že tohtoročný Halloween je posledným sviatkom ich života. (Marceloo)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (13)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Koho by film zaujal především díky obsazení hororového veterána Roberta Englunda ten bude nejspíš zklamanej.  Jelikož se tady moc neohřeje a nedožije se ani odhalení názvu filmu ( cca 14 minut). Film má ale i jiné atributy, které mají co nabídnout. Plusem jsou určitě killeři a jejich různorodost. Místy je to celkem krvavá jízda někdy odlehčená vtipem. Najde se tu i pár gore scén. ale je vidět, že nebyl dostatek chechtáků aby se tvůrci mohli odvázat daleko víc. Nesmím opomenout ani obsazení dalšího (pro někoho možná méně známýho) hororovýho veterána kterým je Clint Howard. Ten mi tady vzhledem připomíná Ondřeje Hejmu ze Žlutýho psa. Určitě nejde o nic originálního a i komediální stránka filmu občas hapruje ale nemůžu si pomoct. Nemám důvod proč film zatracovat. Možná je to i mou slabostí pro strašidelné domy ale pro mě to byla celkem pohodová odreagovačka. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Macon County Funhouse - zábavný park v hororovom prevedení má byť práve spustený. Kedy je ten najlepší dátum na spustenie atrakcie tohoto typu? Nuž predsa Halloween! Park čerpá z miestnych tradícii a jeho jednotlivé sekcie sú inšpirované legendami o šialencoch pôsobiacich v tomto regióne. A práve tieto monštrá v ľudskej podobe zdrhnú z neďalekého psychiatrického ústavu a namieria si to do zábavného parku, aby sa predstavili širokej verejnosti. A tá sa baví a baví a hlavne oceňuje vysokú mieru reality predstavených atrakcii. A kopy mŕtvol sa pozvoľna začínajú navršovať... Tento film som si pustil s nulovým očakávaním a prekvapujúco som sa miestami celkom dobre pobavil. Ústredné vraždiacie sexteto síce nedostalo extra veľký priestor na realizáciu (aj v rámci nich sú dosť veľké rozdiely vo vyťaženosti), neznamená to však, žeby sa v čase, keď psychopati odpočívajú na plátne nič nedialo, je tu vcelku zvláštna romantická línia a jeden super neschopný šerif, ktorému by aj Dewey Riley z Vreskotu závidel. Čo sa týka hereckých výkonov, nuž tie sú asi v takomto žánri irelevantné, ale Robert Englund tu v tých zopár úvodných minútkach bravúrne predstaví os zla, aby neslávne zhasol ešte pred tým ako sa na obrazovke objavia úvodné titulky. Mladí herci stvárňujúci miléniakov síce asi najbližších 10 rokov žiadneho Oscara nedostanú, ale aspoň som im (vo väčšine prípadov) neprial rýchlu smrť. Zo psychopatov je asi najpôsobivejší vodca kultu a a ich nekorunovaná hlava Mental Manny (Jere Burns) a Ms. Quinn (Candice De Visser) až príliš pripomínajúca Harley Quinn. Skutočnou hviezdou filmu je však Robert Kurtzman a jeho praktické špeciálne efekty. Ak máte chuť na hororovú komédiu s obstojnými hláškami, množstvom kečupu a bodocountom, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani hongkongskí majstri akcie z 90. rokov minulého storočia a navyše, ak vám nevadí na hodinku a pol vypnúť mozog, môže byť práve toto tu film pre vás. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Od Funhouse Massacre se čekalo mnohem více. Englund je zde jen prvních pár minut, ústřední pětice psychopatů je sice ztvárněna skvěle a mají také solidní masky, ale bohužel mají minimum prostoru a vůbec neřádí, tak jak by se patřilo. Co se týká gore, tak očividně chyběli prostředky, je místy hodně umělé ( figuríny jsou víc než zřejmé), ale není to naštěstí taková hrůza. ( Podobné byli v 80. letech). Plusem je tedy místy fajn humor a povedená technická stránka, ale celkově podprůměr hodný spíš nedoporučení. Story 2/10, Atmosféra 4/10, Gore 3/10, Vizuál 5/10, Akce 4/10, Napětí 2/10,Humor 5/10. Zábavnost 5/10. 40% ()

cskomando 

všetky recenzie používateľa

Tak dlouze jsem čekal, až jsem se dočkal !!! Anooo tohle byla přesně ta očekávaná jízda, která se mimo jiné skutečně podobala traileru, nebylo zde využito jen něco na způsob lákadla. Dostal jsem naservírováno hody krvavého gore + spousty vtipných hlášek v průběhu filmu (viděno ang. dabing s ang. titulky). Tahle lahůdka se pro mě stala prozatím za nejlepší horor co jsem viděl v roce 2016 ! Co se týká děje tak ano má to správně šlehle ujetej spád, ale za to dobře promyšlených prvních 15min. Dále už je to zběsilá jízda v legračním domě, kam se chodí lidé dobrovolně zabíjet v domnění, že je vše jen jako :D. Kruté ! ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Poměrně nízké hodnocení a nespokojené komentáře mne donutily film stále odsouvat, snad právě proto mě pobavil. V žánrech by ale měla být napsaná nejprve komedie, páč film je plný nelogických scén a nezničitelných postav. Líbily se mi odkazy tu na Dentistu tam na řadu filmů, kde kuchař předkládá hostům hosty, a kdyby to nevzniklo rok před Sebevražedným oddílem, tak bych napsal i na Harley Quinn. Englund měl sice jen cameo, ale zase rozkošně zakončené. mrtvol opravdu spousta a kromě vrtání hlavy, podřezávání, stržení obličeje či opékání naducané tváře nechyběly utržená hlava ani střeva ven. Na můj vkus tu sice bylo až moc blbců, naštěstí jich většina (ale ne všichni) zařvala. Závěr s klaunem je na samostatnou hvězdu. Mezititulková scéna i potitulková jsou z říše fantazie, ale beru je tak, jako - hele, diváku, celou dobu jsme si z tebe dělali blázny. Svižné, šlapající hudba, vtipné a rudé gejzíry. Tentokrát mně to stačilo. ()

Reklama

Reklama