Reklama

Reklama

Komisárka

(seriál)
  • Nemecko Die Kommissarin
Nemecko, (1994–2006), 49 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hrajú:

Hannelore Elsner, Thomas Scharff, Til Schweiger, Ursela Monn, Toni Snetberger, Vitus Zeplichal, Gerit Kling, Marek Harloff, Bernd Tauber, Stefan Weinert (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(66)

Obsahy(1)

Frankfurtskí kriminálnici si trikrát rozmyslia, či sa dopustia zločinu, pretože majú silného a dôstojného protivníka – skúsenú komisárku Leu Sommerovú (HANNELORE ELSNEROVÁ), ktorú nezastraší žiadne riziko či nebezpečenstvo a pre ochranu práva a spravodlivosti urobí vždy všetko, čo je v jej silách. Komisárka Sommerová vyšetruje prípady vrážd v džungli piateho najväčšieho mesta Nemecka, hesenskej metropole Frankfurt nad Mohanom. Silná, sústredená a citlivá žena zostáva za každých okolností verná svojim zásadám a ctí profesionalitu. Jej oporami sú sympatický asistent Nick Siegel (TIL SCHWEIGER) a detektív Henning Burre (KERLHEINZ LEMKEN).

Tila Schweigera, ktorý sa medzitým stal uznávanou a žiadanou medzinárodnou filmovou hviezdou, v roku 1999 (od 27. epizódy seriálu) v úlohe komisárkinho asistenta vystriedal nemenej šarmantný herec Thomas Scharff ako mladý policajt Jan Orop a od roku 2005 (v posledných siedmich častiach, ktoré sa v Nemecku vysielajú v televíznej premiére od januára 2006) detektíva Henninga Burreho nahradil špecialista na informácie a rešerše Ingo Esser (WALTER RENNEISEN). (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

Slavusko 

všetky recenzie používateľa

Serial komisarka urcite do cierneho oramovania nepatri... Suhlasim! Komisarka bola ovela lepsia ako napr. Stockinger, ktory sa oddelil od " Rexa"... ()

hippyman 

všetky recenzie používateľa

komisařka do černého orámování nepatří, i když to není žádná velká podívaná... prostě jen další německé krimi, tentokrát bez vlčáka... když není nic jinýho k odpolední kávě a buchtě... 40% ()

Reklama

Galéria (13)

Reklama

Reklama