Reklama

Reklama

Komisárka

(seriál)
  • Nemecko Die Kommissarin
Nemecko, (1994–2006), 49 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hrajú:

Hannelore Elsner, Thomas Scharff, Til Schweiger, Ursela Monn, Toni Snetberger, Vitus Zeplichal, Gerit Kling, Marek Harloff, Bernd Tauber, Stefan Weinert (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(66)

Obsahy(1)

Frankfurtskí kriminálnici si trikrát rozmyslia, či sa dopustia zločinu, pretože majú silného a dôstojného protivníka – skúsenú komisárku Leu Sommerovú (HANNELORE ELSNEROVÁ), ktorú nezastraší žiadne riziko či nebezpečenstvo a pre ochranu práva a spravodlivosti urobí vždy všetko, čo je v jej silách. Komisárka Sommerová vyšetruje prípady vrážd v džungli piateho najväčšieho mesta Nemecka, hesenskej metropole Frankfurt nad Mohanom. Silná, sústredená a citlivá žena zostáva za každých okolností verná svojim zásadám a ctí profesionalitu. Jej oporami sú sympatický asistent Nick Siegel (TIL SCHWEIGER) a detektív Henning Burre (KERLHEINZ LEMKEN).

Tila Schweigera, ktorý sa medzitým stal uznávanou a žiadanou medzinárodnou filmovou hviezdou, v roku 1999 (od 27. epizódy seriálu) v úlohe komisárkinho asistenta vystriedal nemenej šarmantný herec Thomas Scharff ako mladý policajt Jan Orop a od roku 2005 (v posledných siedmich častiach, ktoré sa v Nemecku vysielajú v televíznej premiére od januára 2006) detektíva Henninga Burreho nahradil špecialista na informácie a rešerše Ingo Esser (WALTER RENNEISEN). (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

hippyman 

všetky recenzie používateľa

komisařka do černého orámování nepatří, i když to není žádná velká podívaná... prostě jen další německé krimi, tentokrát bez vlčáka... když není nic jinýho k odpolední kávě a buchtě... 40% ()

Slavusko 

všetky recenzie používateľa

Serial komisarka urcite do cierneho oramovania nepatri... Suhlasim! Komisarka bola ovela lepsia ako napr. Stockinger, ktory sa oddelil od " Rexa"... ()

Reklama

Galéria (13)

Reklama

Reklama