Reklama

Reklama

Krivo obvinená

(TV film)
  • Česko Temné líbánky (viac)

Obsahy(1)

Liz (AnnaLynne McCord) a Andrew (Philip Boyd) oslavujú na Havaji 10. výročie svojej svadby. Keď sa Liz jedno ráno prebudí, zistí, že jej manžel zmizol a ona má na krku a rukách krv. Keďže chýbali akýkoľvek svedkovia, bola okamžite označená za hlavnú podozrivú. Bez akejkoľvek pomoci od systému spravodlivosti, ktorý v jej prípade zlyhal, musí Liz zločin vyriešiť sama s vierou, že jej manžel môže byť ešte stále nažive... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (8)

Saxos 

všetky recenzie používateľa

Máme tu klasiku jednoho obehraného příběhu na sto způsobů. Po několika minutách víme celý sled děje až k samotnému šťastnému finále. Sympatická blondýnečka, které na dovolené zmizí manžel /prý death/, šoupnou jí do ošklivé basy a hned 2x, kde společně s kladnými spolukočkami vše řeší, zdrhne za použití směšné finty a jako správná už pravděpodobně samoživitelka se pustí do hledání pravdy. Konec by měl překvapit, ale je tak skokově zmatený, že jen čumíte. Zápory: celou dobu nás bude provázet hodně trapný humor; jestli se potřebujete pořádně zamaskovat, nasaďte cokoliv s kapucí a na doporučení ostrovního ometáka buďte nenápadná; vybrat z banky 1/4 mega doláčů, není v USA jen tak jednoduché a nejenom tam; závěrečný Happy End v base je už úplně trapný. Klady: ano na začátku jste vše správně odhadli, obyčejná pomsta ostrovního ometáka a jeho bratra, kterého poslala do basy. Závěr: nedoporučuji. ()

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Štyri hviezdy za to, ako neoprávnene uväznená právnička sa po dostaní na slobodu zmenila v tom, že začala pomáhať nespravodlivo odsúdeným väzňom. To, čo sama kedysi spôsobila, že posielala ľudí z falošných dôvodov za mreže, chcela napraviť... ()

Reklama

pupidup 

všetky recenzie používateľa

Taková nějaká americká Tatjana Kuchařová s mimikou hodnou ledničky, mizerné herecké výkony, mizerný scénář. Nic, co by již nebyllo řečeno. Začátek je mi povědomý asi ze dvou filmů... jen si k tomu přidali jiný konec. Snad nejhorší byl výkon i role její matky... to byl mazec. Prostě hrůza. Jednu hvězdu za krásné lokace. ()

MartinTerran 

všetky recenzie používateľa

Mě to zas tak špatné, jako místní "smetánce", nepřišlo a ani nejsem, tak sofistikovaný jako Saxos, tak jsem netušil od začátku kdo, co a proč. Žádné napětí či atmosféra ve filmu není, ale příběh docela ujde (až na ty prachy). Herecky mi to přišlo OK. Hodnocení: 46/100. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Výstavné kusy, priam celá galéria patetických hereckých výkonov, najmä u hlavnej predstaviteľky. Príbehovo sa to ale vyvíja celkom dobre a jediné za čo môžem film pochváliť je, že neskĺzol do nejakého klišé alebo očakávaného scenára, ale snažil sa byť originálny minimálne rozuzlením. Avšak to celé okolo toho obsahuje toľko nepravdepodobných scenárov, napísaných resp. odpísaných zo sféry fantasy, ktoré však kvôli spojlerom nebudem rozpisovať - dá sa to ale zhrnúť nasledovne - aj posledný pajko na ulici pozná nejaké dôležité skutočnosti k prípadu alebo ich dokáže odhaliť, len polícia ani súd ich nepozná a netrápi ich ani prešetrenie miesta činu. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama