Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Nemecku na sklonku 19. storočia sa len šestnásťročná Ottilie stane dedičkou priemyselného impéria, ktorí vybudoval jej starý otec. Vo svete, ktorý patrí výlučne mužom, musí využiť všetok svoj um a talent, aby sa dokázala presadiť. V súlade s jeho pravidlami sa vydá a založí si rodinu, stále však túži po skutočnej láske... (RTVS)

(viac)

Recenzie (6)

Hedka 

všetky recenzie používateľa

Hviezdička za pekné kostýmy i výpravu - za nič iné! Škoda nedeľného večera. Ak toto má byť "statočná, či silná žena" tak som na úplne inej koľaji. Znovu navonok sympatický príbeh, ktorý však rúca tradičné hodnoty, oslavuje silu egoizmu a šliape po Božích zákonoch. Vážená RTVS - takéto filmy nemusíte pre nás kupovať. Skúste sa poobzerať po pozitívnej hrdinke a dávajte za vzor slovenským ženám pravé hodnoty - a nie takýto nemecký brak! ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

jeden z nejhorších filmů ze života někoho.Kdo to byli Faber?Spíš bych čekala širší pojednání o jejich vnějším životě.Soukromí podle dohledání tak divoké jako ve scénáři nebylo.Ale zakomponovat tam do tak malého prostoru spoustu sexu to bylo to jediné "umění".Prapodivný výběr herců - spíš panoptikum. ()

Generi 

všetky recenzie používateľa

Film bol naozaj dobrý, skvelé herecké výkony, námet i scénar. Ale sympatie vo mne táto ženská rozhodne nevzbudila. Šľapala po ľudských citoch celkom bezostyšne a svoje záujmy povýšila nad všetko. Mala milujúceho a chápavého manžela - čo by iné za to dali- ona však celkom chladnokrvne bojovala proti nemu, deťom, rodine, proste proti všetkým. Taký chlap v sukni. Takíto ľudia - jedno či ženy alebo chlapi -vždy prídu ku šťastiu, ale za cenu obrovského utrpenia ostatných. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (1)

  • Jednou z lokací bylo také pražské Stavovské divadlo a Obecní dům. (Teres)

Reklama

Reklama