Reklama

Reklama

Oslněni

(festivalový názov)
Trailer

Obsahy(1)

Camille je nejstarší dítě z rodiny. Jednoho dne se její rodiče rozhodnou vstoupit do komunity věřících, která postupně začne být velmi sektářskou Camille začíná boj o svou svobodu a záchranu svých bratrů a sester. (Francouzský institut v Praze)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1)

hygienik odpad!

všetky recenzie používateľa

SPOILER! Ja som si myslel, že znesiem veľa. Ale tu zhromaždili všetky negatívne stereotypy. Som za kritiku kresťanstva za konkrétne nešváry, ale "Zaslepení" robia z náboženstva stredovekú mučiareň, ktorá ľudí izoluje od vonkajšieho sveta, znásilňuje a straší diablom. Teraz si ateisti, ktorí v živote nezažili cirkev, môžu na základe tohto filmu myslieť, že každý veriaci je podivín a cvok. Ale tu to teda riadne prehnali, lebo mnohé z týchto excesov sa dejú len v sektách, aj to pochybujem, že v tu zobrazenej miere. (nedobrovoľný exorcizmus) Napr. v Katolíckej cirkvi, predchádza exorcizmu toľko administratívnych procedúr, že k nemu takmer nikdy nedôjde. Takto zlý a negatívne zveličený obraz kresťanstva bol naposledy v 30. prípadoch majora Zemana. Ale tam na to mal režim ideologické dôvody. Aké dôvody sú na to v multikultúrnom 21. storočí? ()

Galéria (14)

Súvisiace novinky

Jaký bude 1.díl Zlín Film Festivalu? Online!

Jaký bude 1.díl Zlín Film Festivalu? Online!

20.05.2021

61. ročník nejstaršího a největšího festivalu filmů pro děti a mládež zažije letos ve svém tradičním termínu velkou premiéru. Od 28. května do 1. června přinese na webu www.zlinfest.cz v online formě… (viac)

Reklama

Reklama