Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čínska tajná agentka Da-hee (Seon-Bin Lee) dostane informáciu, že do Kórey je pašované veľké množstvo ilegálnych zbraní, a je na nej celú záležitosť prešetriť. Stretáva sa s Woo Su-hanom (Yeong-kwang Kim), ktorý jej má pomôcť, ale kvôli jeho nevýrazným schopnostiam sa dostávajú do rozbrojov a hádok. Keď sú však zakrátko zavraždení obaja ich svedkovia, oni sami sa stanú hlavnými podozrivými. Podarí sa im odhaliť nebezpečný gang a vyviaznuť v nebezpečnej situácii bez ujmy? (Arsenal83)

(viac)

Recenzie (28)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Korea jede!!! Tohle je fakt milé překvápko na styl Spy se Stathamem. Film má výborný a poměrně originální příběh o tajné agentce, která je vyslána svým vedením na vražednou misi proti pašerákům zbraní a pomoct jí má druhý tajný agent, jenže ten je zrovna v nemocnici a v kanceláři přespává někdo jiný ( Kim Yeong-kwang) a ten nutně potřebuje peníze a tak předstírá, že je tím agentem on. Výborná akční komedie, která nedisponuje typickým trapným asijským humorem, ale je to podáno opravdu vkusně a chemie mezi dvěma hlavními hrdiny funguje bezvadně. Hlavní hrdina byť předstírá, že je agentem, tak naštěstí není úplně nemehlo ( je bývalý mariňák a expert na close knife combat), takže když došlo na akci je to sakra nářez. První hodina je podána trochu odlehčeným stylem, ale i ta nabízí dvě slušné přestřelky, ale jakmile se film blíží k finále, tak jsem byl šokován, co začínající režisér a mnou neznámý herec předvádí! Ve finále jde hlavní hrdina proti záporákovým poskokům 1 v 1 a naštěstí se to vydalo drsnější cestou. Výborné duely s nožem, které dají zavzpomínat na kultovní Man from Nowhere. Dynamická, efektní a rychlá výměna chvatů, přesně to proč Koreu máme všichni rádi. Nečekaně velmi dobré. 8/10. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Akčná komédia, ktorá naozaj splnila svoje poslanie. Akcia miestami až prekvapivo kvalitná. Myslím tým súboje jeden na jedného či jeden na x (a na žáner komédie nešetriace krvou). Nečakajte teda žiadne hollywoodské prestrelky a výbuchy. Hlavným kladom je dobre fungujúca ústredná dvojica a vybalancovaný humor, ktorý neskĺzne k trápnosti. Vzájomné nepochopenie a hašterenie funguje na výbornú a v kombinácii s akciou to zopár krát prinieslo naozaj vtipné momenty. Príbeh má hlavu a pätu, takže sa nemusíte báť nejakého zlepenca bitiek a hlášok. V mnohých smeroch oveľa lepšie než hollywoodské pokusy o akčnú komédiu typu Mr. & Mrs. Smith, Vrahouni či Tohle je válka! ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Takéto komédie mi strašne chýbajú a Kórea u mňa zas a znova boduje. Sympatická ústredná dvojka, ktorá má medzi sebou skvelú chémiu a na ktorú sa veľmi dobre pozerá. Ženská postava je teda kočka. Prvá hodinka je skôr kecacia a vtipná, no a posledných 40 minút je akčná pecka. Nečakal som, že pri komédii uvidím tak skvelú choreografiu súbojov. Na konci si to hlavný hrdina totiž rozdá telo na telo hneď s dvoma bossmi a k tomu so svojou kolegyňou zmasakrujú asi tak 30 nepriateľov. Po komediálnej stránke je to taktiež skvelé, aj keď s humorom sa mohlo ísť ešte troška ďalej. Prekvapivo je to aj celkom "brutálne" na pomery komédie. Koniec teda skvelý,ja by som si tam však predstavoval troška dramatickejšie prevedenie. U mňa ale silné 4* a tu by som hrozne chcel dvojku. Vrelo doporučujem. ()

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

Zcela náhodně a naprosto neplánovaně jsem dnes „zakopla“ o tuhle akční komedii a přiznávám, že mi sedla jako dětská prdelka na nočník.. Ústřední dvojka mi byla sympatická, on byl takový roztomilý mamlas (občas na pohlavek či kopnutí pod koleno) a ona na začátku své kariéry, žádné zkušenosti.. Cením si té hravosti, tvůrce se evidentně dobře bavil, nebere se to vážně (název snímku napovídá) a ten žánrový mix skvělý, humor mně blízký, akce vydařená, zejména bitka v kuchyni a závěrečná „na nože“ mi brala dech.. A ještě douška.. ze srdce fandím a jsem na straně těch, kteří jsou podceňováni, vydáni na milost či nemilost svých nadřízených, v tomto případě vysláni na smrt.. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Príjemná oddychovka z Kórei, taká tá klasická akčná komédia akých točia v poslednej dobe celkom dosť. Kostrbatejší rozjazd, zopár infantilnejších fórov ale inak nič, čo by výrazne narúšalo tempo, ktoré je ma akurátny pomer akcie a komédie. Navyše obe postavy sú sympatické a dobre sa na ne díva, hlavne Seon-bin Lee je zlatá. Akciou ani vtipom sa vyslovene nešetrilo, síce nič z čoho by sa človek chytal za brucho ak nerátam súbojom s Rusom pri konci, čo bola riadna podpásovka v tom dobrom ale taký ten priblblý úsmev na tvári som mal stále. Akcia je na daný žáner viac než postačujúca, tu sú Kórejci jednoducho doma. Takže úplná pohodička na spríjemnenie večera. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama