Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mentálně postižený otec, kterému odebrali dceru, musí prokázat svoji nevinu. Sedí totiž ve vězení za smrt velitelova dítěte. (Netflix)

Videá (4)

Trailer 4

Recenzie (59)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Turecký remake Juhokórejského "7 beonbangui seonmool" dopadol rovnako ako prvotina - na jednotku. Citová vidieračka jak bič hneď od úvodu, pričom potoky sĺz a zrovnanie so "Zelenou míľou" je absolútne na mieste. Kto nevidel ani tento, ani originál, nesledovať jeden po druhom, no s rapídnym časovým odstupom. Krásny film, iný, idealistický, smutný,  zábavný, dojímavý - šťastný. ()

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pôsobivý scenár, výborná réžia a skvelé herecké výkony a výprava. Je pravda, že to väzenské prostredie vypadalo aj spolu s väzňami netradične, skôr akoby v nejakom vysokoškolskom internáte. To vôbec neubralo na zaujímavosti a príťažlivosti, tohto príbehu, ktorý hlboko zasiahne človeka, presne, tam kde treba. Jeden z ďalších vydarených skvostov Tureckej kinematografie. ()

Reklama

Ivoshek 

všetky recenzie používateľa

Nápad skvělej, atmosféra hezká... Je to celé trochu naivní, ale proč ne. Asi mi vadily jen tři věci. 1) Hlavní herec se občas neudrží a jede "full retard", což, jak každý ví, není cesta k Oskarům. 2) Je tam hodně vidět, že už se točilo v Erdoganovskem Turecku, takže všichni vojáci jsou oholení, sekulární a zlí, kdežto hodní jsou pobožní. 3) Občas se to moc vleče. ()

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Pekný a dojemný film. Videl som tam trochu prvky I Am Sam, The Green Mile a Shawshanku. Za najväčšie mínus považujem slabý a nepresvedčivý výkon hlavného herca. Že je nejako mentálne zaostalý som veril iba keď nebol na obraze, inak tento nízkokalibrový herec nemal šancu utiahnuť takúto úlohu. Koniec ma trochu sklamal, pretože som taký záver predpokladal približne od polovice filmu, takže hoci to bolo zaujímavé, pre mňa bolo to zakončenie milým sklamaním. 7,9/10. ()

deizolator 

všetky recenzie používateľa

Dojemný příběh o vztahu mentálně retardovaného otce a jeho dcery. A taky o nespravedlnosti. Zásadní snímek pro mě, jako tátu malé holčičky.. Díky tomu filmu jsem začal být víc dítětem. Když jsem s ní, užívám si každý moment, protože člověk nikdy neví.. Pro mě i velice sympatické obsazení a herecké výkony! ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama