Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mentálně postižený otec, kterému odebrali dceru, musí prokázat svoji nevinu. Sedí totiž ve vězení za smrt velitelova dítěte. (Netflix)

Videá (4)

Trailer 3

Recenzie (59)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Aj dobrý človek sa môže dosať do basy a zaostalý jedinec môže mať väčšie srdce než všetci okolo neho. Film, ktorý právom niektorí prirovnávajú k Zelenej míli, ale pri všetkej úcte je o jeden malý stupeň nižšie. Dobrá hudba vzbudzovala v tomto snímku emócie a donúti zamyslieť sa nad justíciou aj silným zástancom trestu smrti. A prekvapenia vo filme? Tie sú vždy viac než vítané. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Hľadala som film s Deniz Baysal a našla som tento. Vysoké hodnotenie a pozitívne recenzie sú určite na mieste. Myslela som, že sa ubránim slzám, ale ako tu už niekto napísal, zamávalo by to aj s betónovým schodom. Aras Bulut sa mi až tak nepáčil, ale malá Nisa, Ilker Aksum a Mesut Akusta boli úžasní. Turci vedia ako na drámy, či už vo filmoch, alebo v seriáloch. ()

Reklama

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pôsobivý scenár, výborná réžia a skvelé herecké výkony a výprava. Je pravda, že to väzenské prostredie vypadalo aj spolu s väzňami netradične, skôr akoby v nejakom vysokoškolskom internáte. To vôbec neubralo na zaujímavosti a príťažlivosti, tohto príbehu, ktorý hlboko zasiahne človeka, presne, tam kde treba. Jeden z ďalších vydarených skvostov Tureckej kinematografie. ()

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Hoci sa nestotožňujem s tureckou kultúrou, tento film však u mňa zabodoval. Obsahuje fascinujúco dobre vykreslenú citovú drámu medzi postihnutým otcom a jeho milujúcou dcérou. Myslím, že aj USA a západ sa má čo učiť. Kamera, herecké obsadenie a zahriatie, napínavý dej od začiatku, až do konca, réžia, hudba, scenár, a ten parádny záver, proste super. Film zároveň aj motivuje, aby rodičia milovali svoje deti a zasa deti mali radi svojich rodičov, hoc sú, akí sú...Odporúčam rodinným fandom. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Memo je otcom malej Ovy. Žijú s babičkou v malej tureckej dedinke. Nie je však ako muži v jeho veku, jeho mentalita zodpovedá mentalite jeho asi 6-ročnej dcéry. Film, ktorý si možno nezaslúžil plné hodnotenie (napr. kvôli takmer idylickým postavám spoluväzňov, miestami trochu naivné), ale ak si ho pozriete, ste plní pocitov o ľudskej dobrote, súdržnosti a obetavosti. O ľudskom svedomí. O čistote detskej duše. Dvaja hlavní protagonisti boli výborní. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama