Reklama

Reklama

Kým si so mnou

  • Česko Dokud jsi se mnou (viac)
Trailer 2

Príbeh inšpirovaný životom súčasného amerického speváka a skladateľa kresťanskej hudby Jeremyho Campa a jeho prvej manželky Melissy, ktorej krátko pred svadbou diagnostikovali rakovinu... V septembri 1999 Jeremy Camp odchádza z Indiany do Calvary Chapel College v Murriete v Kalifornii. Večer sa vyberie na koncert kanadskej kresťanskej skupiny Kry a zoznámi sa s jej spevákom Jeanom-Lucom LaJoiom. Obaja mladí muži sa rýchlo spriatelia. Po koncerte sa Jeremy stretne s bývalou spolužiačkou Melissou Henningovou, ktorá je súčasnou Jean-Lucovou priateľkou. Jeremy s Melissou si však padnú do oka a svoje city nedokážu potlačiť, čo spôsobí medzi mužmi roztržku. Melissa však nechce Jeana-Luca sklamať a opustiť, a tak sa Jeremy vracia sám na vianočné sviatky za rodinou do Indiany. O niekoľko dní po Vianociach mu Jean-Luc zatelefonuje, že ​​Melissa je vážne chorá, a požiada ho, aby sa vrátil do Kalifornie. Pre všetkých troch to bude ťažká skúška... (TV JOJ)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (47)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $12miliónovTržby USA $9,868,521Tržby Celosvetovo $11,502,842▐ Dosť smutný príbeh o nádeji, ktorá sa takmer vyplní, kresťanské motívy mi to skôr narúšajú než nejak nadchnú svojou ako že hĺbkou, modlime sa, za lepšie filmy, ach. /55%/ ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Drama natocena podla skutocnej udalosti a dalsi pribeh o umierani,ktoreho plusom je sympaticke herecke obsadenie,pekna hudba a ukazka toho,ze laska este existuje v tejto skazenej dobe,no je to prvykrat,co mi z oka nevypadla ani slza pri sledovani filmu tohto zanru,videl som uz kopec takychto zalezitosti,no nedojalo ma to,asi to bude aj tym,ze herec K.J.Apa ma velmi nepresvedcil svojim vykonom,neveril som mu,to co hral,pri porovnani napriklad s hercom Anselom Elgortom je to velky rozdiel,na neho mi stacil len pohlad,ked mal slzy v ociach a uz som ich mal aj ja,ale to je jedno,kazdy clovek to vidi inak,sto ludi,sto nazorov,ale pat hviezdiciek to urcite nebude,pardon,ale nemozem a este pochvala pre Britt Robertson,ta bola presvedciva az az...:-) ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Britt Robertson sa stáva celkom zárukou, že na obrazovkách uvidíme film, ktorý je tak príjemne romantický, miestami vtipný a nie zbytočne presladený. Spomeniem len filmy ako The First Time, Najdlhšia jazda, ale aj Psia duša. Toto je skutočný príbeh chlapca, kresťanskej hudobnej hviezdy Jeremy Campa, a tak mnohým určite progresívne naskočia varovné svetlá a budú sekať podhodnotenia, len aby ukázali, aki sú cool antipánbičkári. Ale mýlia sa. Film je nielen o viere (aj to zväčša až vo finálnej fáze filmu), ale aj o hľadaní nádeje, o ceste ako sa vysporiadať s nástrahami života, že všetko sa dá prekonať, že sa netreba poddať. Chémia medzi hlavným párom tu bola evidentná, bodaj by aj nie, keď tí dvaja spolu randia aj v skutočnosti. Skutočný príbeh o láske,ktorý z mnohých vyžmýka slzy, ale myslím, že nie umelo ani prvoplánovo. Kto nepozná príbeh vopred, tak toho to môže aj zasiahnuť. Takže vraj "ždímačka"? Áno, ale uveriteľná. Podľa mňa je to silná osobná výpoveď. ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Začalo sa to pekne, no netrvalo dlho a záujem ma nejako opustil. Nie že by boli herci nesympatickí a nebola medzi nimi cítiť chémia, ale priebeh ich vzťahu mi prišiel príliš uponáhľaný a nevzbudzoval vo mne žiadne pocity. Veľmi významný mi neprišiel ani samotný príbeh tých dvoch ľudí, rovnako ako ani jeho filmové spracovanie. Ku koncu mi začalo trošku prekážať zapojenie viery, nádeje a Boha do takmer každej scény a dialógu, pričom za celý čas vo filme nebol snáď ani jeden silný emocionálny moment. Nakoniec jediné čo môžem oceniť je hudba, ktorá hlavných hrdinov spojuje viac než samotná viera a taktiež sa príjemne počúva, aj napriek tej gýčovosti. Potenciál tu určite bol, no vo výsledku sa jedná len o jeden z ďalších obyčajných romantických-dramatických filmov z prostredia mladých ľudí, do ktorých životov zasiahne smrteľná choroba. ()

KrestanFilms 

všetky recenzie používateľa

K tomuto filmu se raději nebudu vyjadřovat, protože v tomto případě nedokážu komentář očistit od zcela subjektivních dojmů, které zde přidávat nechci. Můžu jen říct, že je to další z řady filmu o lásce a smrtelné nemoci, který na křesťanské filmy končí trochu netradičně. A hodnocení je o filmu, nikoli o skutečném Jeremym, kterého neznám. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Galéria (105)

Zaujímavosti (15)

  • Přestože se skutečný příběh odehrával v Kalifornii, jedinou natáčecí lokací filmu byl stát Alabama, v okolí města Mobile. Začalo se v květnu 2019. (Borrtex)
  • Skutočný Jeremy Camp (KJ Apa) má staršiu sestru a dvoch mladších bratov. Vo filme ich však nikde nevidno ani nie sú spomenutí. (Arsenal83)
  • Scéna z veľkého koncertu bola natočená na Hangout Fest v Alabame a vystupovali v nej skutoční návštevníci koncertu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama