Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maghra jedná ve vleku proradné královny Kane. Kofun se dozvídá znepokojivé věci. Haniwa naposledy naléhá na Wren, aby byl zachován mír. (Apple TV+)

Recenzie (9)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dianie na zaciatku epizdoy poskocilo vpred a vyzeralo to tak, ze k divackej spokojnosti. Kym nasa jasnovidka nezabranila spravodlivosti. Zaujimalo by ma, ci vie, kto je tatino. Snad sa este v poslednom dieli dozvieme, kamze sa vybrala s Toad-om. Zeby nejake eso v rukave? Kazdopadne celkom akcny diel s nejakym tem preslovom a pripravami pred bitkou, ako to uz v serialoch byva. :) Mierny nadpriemer. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sorry ale ne. Zase další trapno-scéna? Jako fakt zase vteřinu před “setnutím sezóny”, zase nějaká obstrukce? Vážně vrchol trapnosti. To samé ta ultra tajná cesta Paris a drama střih…. Stejně se dozvíme v další epizodě, že jsou v pohodě. Scéna s vrahy sice potenciál měla, ale nasranej jsem už byl tolik, že mi to bylo celkem šumák. Včetně toho, co se dělo potom. ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Navzdory tomu, že jsem musel v předešlém díle udělit za celou dosavadní historii See průměr, hned vzápětí se kvalita seriálu zvedá až do nečekaných výšin a nejen v názvu avizovaná Královnina řeč dělá tuhle epizodu velmi poutavou. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama