Reklama

Reklama

Epizódy(8)

V dramatickom právnickom trileri život rodiny nezvratne naruší obvinenie syna z vraždy spolužiaka. (Apple TV+)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

Jacobova obhajoba (2020) 

Len kratke zhrnutie, kedze som sa uz vyjadril k jednotlivym epizodam. Vyborne spracovany a celkom zaujimavy sudny pripad s mladistvym a dopadom dosledkov pripadu na rodinu a blizke okolie. Urcite uveritelne herecke vykony a ani technickej stranke nie je co vytknut. Zaver som zhodnotil asi az v 3och stvrtinach poslednej epizody a myslim, ze som dosiel k uspokojivemu presvedceniu. ;) Tiez verim tomu, ze mnohych moze rozladit. Rozhodne serial stoji za videnie, hoci sem-tam sa s tym tlacenim na pilu v utrpnosti s "daddy-issues" Cpt. Ameriku prehanalo. Tieto party ma uz otravovali, to je pravda. Avsak inak serial odporucam. 70% ()

Pilot (2020) (E01) 

Zaujimavy namet. Velmi uspesna promi-rodinka s jedinacikom, nadherne miesto pre zivot a skolske zariadenia promptne reagujuce na ohrozenie. Naviac, cela ta profesionalita a citlivost pri komunikacii s detmi. Syn vyzera byt nadpriemerne vnimavy a vsetkym nam je jasne, ze "something is off". Reakcie brcatej tmavovlasky a veticka od spoluziaka nas v tom utvrdzuju. Rozhodne zaujalo. Po technickej stranke je to tip-top, niet co vytknut. Inak chytal by ste niekto v zavere "predmet dolicny" pri podozreniach takym sposobom?! Zrejme z citoveho pohnutia to mozne je. ()

Všetko je dobre tak... (2020) (E02) 

Rozhodne atmosferickejsi diel, ako pilot. Rodina je pod velkym tlakom. Trochu mi to pripomina zaciatok vynikajuceho The Outsider. Divaka prepadali podobne pocity. Udicka v zavere vratila do hry uz takmer zavrhnutu liniu. Stret zaujmov bol po pravnej stranke vyrieseny a zda sa, ze rodinku cakaju krusne chvilky. ()

Kamenné tváre (2020) (E03) 

Dusno, depresie a pochybnosti. Zeby iskra nadeje z telefonatu spoluziacky v zavere? ()

Zmiernenie škôd (2020) (E04) 

"Udrziavaci diel". Ako divak si to zrejme neuzijete a naviac, dej sa takmer neposunie. Daddy issues v dohlade? ()

Práca (2020) (E07) 

Napatie v sudnej sieni paradne vygradovane.Zatial najlepsia cast. Uplny zaver bol len nahliadnutim do mysle niekoho.... so "svedomim" ?! Priznam, ze som ocakaval pri tom obrovskom napati moznu fatalitu. 90% ()

Potom (2020) (E08) 

Ti, co ocakavali jednoznacny zaver, sa nakoniec nedockali. Na strane druhej, keby tomu tak bolo, jednalo by sa len o dalsie, i ked velmi vydarene, sudne jednanie. Vo mne pochybnosti zotrvavali az do vyhrotenej konverzacii medzi Laury a Jacob-om v aute. Na zaklade "psycho-indicii" som dospel k nazoru a som spokojny. ;) Moze byt. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (viac)

Reklama

Reklama