Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyčejný kazatel (Snoop Dogg) žije klidný život v New Yorku se svou rodinou. Bohužel ji ztratí a život už pro něj nemá cenu. Jde se mstít do ulic města. Potkat ho znamená smrt. (darek kartac)

Recenzie (2)

vegetol.mp odpad!

všetky recenzie používateľa

75%? Kolik lidí ten film vidělo? Troufám si tvrdit, že skoro nikdo. Naprosto otřesná, nudná a amatérská zhovadilost, kterou Pyun v touze po obrazový atraktivnosti v post produkci brutálně dojebal. Je to nudný, hnusný a Fat Joe je tak strašnej herec, že vypadá jako animovanej. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Snoop dogg ako démonický kazateľ a zabiják gangsterov vo filme Alberta Pyuna... to nechceš vydieť! Ale občas je to fakt sranda, takže fanúšik zlých filmov neodíde úplne naprázdno. Na začiatku Snoop Dogg s výrazom Snoop Dogga sleduje ako mu horí animovaný kostol z videohry a potom je to už celé o tom ako gangsteri pobehujú po opustenej budove ( okrem záberov počas úvodných titulkov sa film točil v Bratislave ) a Doggy ich postupne likviduje. Vizuálne si ťažko predstaviť hnusnejší film, nejak takto svetelne prepálený vidí svet Riddick s vyleštenými buľvami. Najzábavnejšími momentami sú scény s gangsta bossmi Big Punisherom a Fat Joeom, ktorých neuveriteľne zlé herecké výkony, drsňácke xichty a absurdné množstvo nadávok pôsobia vyložene parodicky. Sám Pyun si to zrejme uvedomoval, prečo inak by sa toľko vyžíval a dokonca zastavoval zábery na Big Punovu sotva dýchajúcu dementnú škuľavú tvár? Najlepším gangsta  rapper hercom tu teda ostáva Snoop Dogg a to aj napriek tomu že Snoop Dogg dokáže zahrať iba Snoop Dogga, čo mu podráža kolená keď sa snaží rozprávať svoj tragický príbeh, ale tvári sa pri tom úplne rovnako ako keď v hudobnom klipe rapuje medzi polonahými modelkami. Na záver všetkých obojručne postrieľa v štýle santusáckej verzie Hard Boiled a zmení sa na satana s krídlami čo vytrháva srdcia! Plus sa občas objaví Ice-T ako vyprávač, čo hneď v úvode varuje že ak vám vadia sprosté slová, tak to nebude nič pre vás a odporučí divákom aby sa pojebali. Očarujúce. ()

Reklama

Reklama