Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bohdan (Olexandr Mavrits) sa rozhodne ochrániť Veľký stôl pred Avarmi tradičným spôsobom – presídlením. Vlad (Juraj Loj) sa snaží ľudí burcovať, aby bojovali za svoju zem. Podarí sa mu presvedčiť obyvateľov Stola, aby sa postavili početnejšiemu a skúsenejšiemu súperovi? (TV JOJ)

Recenzie (9)

corona 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V úvode sa rozhodne Bohdan pre geniálny taktický ťah, presídli Veľký stôl o 500 metrov ďalej do lesa, kde majú byť  obyvatelia Stola "akože" chránený. Na to naozaj musel prísť len nejaký veľký vojenský taktik a byť akýmkoľvek dôstojníkom, tak už mám telku rozbitú. Predtým Bohdan so Samom hodia fejkovú kópiu reči medzi medzi Theodenom a Aragornom, pred odchodom do Helms Deep. Tá ich reč samozrejme nemá hĺbku ani silu originálu a je tam pekne vidieť ako sa to má robiť a ako nie.  Ako som predpovedala na svoje si príde aj Draha a predsa pomáva rúčkami, Bitka Avarov s kindertímom zo Stola na smiech a Radúz prestal definitívne artikulovať ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bitva je podle očekávání hodně laciná a komorní, a ve výsledku ani k žádné bitvě nedojde, ale divák má pocit, že se konečně aspoň něco děje, a že chování postav během seriálu směřovalo k nějakému cíli. Avaři byli asi zvláštní národ, a nedivím se, že je pak někdo vymlátil, když jejich armáda pomsty představuje pár vojáků... ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

vydarenejšia epizóda síce tá akčná scéna nebola extra ale predsa len sa niečo dialo, malo to niečo do seba, napríklad scéna keď Avar prestreli šíp skrz bránu a zabil slovanského vojaka bola cool. Takže slabšie 4*. ()

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Otcovia sa posrali, ale my nie!" pri tejto hláške som sa úprimne zasmial. Tešil som na nejakú väčšiu bitku, keďže sa to volá "Bitka", no nedostal som ju. Celý čas sa ale niečo deje a nestojíme na mieste ako u niektorých predchádzajúcich epizódach. ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po celkom dobrom úvode sa začínajú objavovať produkčné chyby. Útek z hradiska vyzerá ako smútočný sprievod. Následný návrat mladých bojovníkov zasa ako prvomájový sprievod. Prípravy na boj pripomínajú skôr priadky. Chýba tomu tempo. Následná bitka vyzerá skôr ako hádka dvoch raperských gangov. Udeje sa príliš veľa na to ako je ukázané, takže vidíme bitku 4 ľudí, ktorá skončí za 1 minútu. Následný víťazný jasot vyzerá akoby bojovalo celé hradisko a nie pár výrastkov. ()

Reklama

Reklama