Reklama

Reklama

10 dní bez mamy

  • Česko 10 dní bez mámy (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Antoine (Franck Dubosc) je personálnym riaditeľom vo veľkej spoločnosti. Manažovanie ľudí je jeho prácou, takže keď sa jeho frustrovaná manželka Isabelle (Aure Atika) zrazu rozhodne odísť na dovolenku a prenechať mu zodpovednosť za domácnosť a ich štyri deti, vie, že to bude pre neho hračka. Antoine však drasticky podcenil chaos a neporiadok, ktorý môžu spôsobiť štyri nezbedné deti... (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (15)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Som už dosť imúnny voči frantíckym komédiám. Málo ktorá je vtipní, zaujímavá. Toto neni výnimka. Komické situácie vznikajú len v prvej polke, kde nefunguje režim, je anarchia a všetko k tomu smeruje. To celé na pozadí rodinných problémov a ich šťastného riešenia. Do pozadia skvelé, ale ako real komédia na sobotný večer to môže fungovať jedine v slovenských televíziách. 1 z 5 ()

HMTD 

všetky recenzie používateľa

Taková pohodová rodinná komedie, vlastně mám nutkání hodnotit i víš, jen to neudělám, protože si myslím, že mi film extrémně sedl do nálady, v podstatě ničím mi ji nekazil a bylo to příjemné zpestření dne, ale zase si nemyslím že je to film který by vám v paměti zůstal nějak dlouho. Tenhle film není příliš originální, prostě se otec musí pár dní postarat o rodinu a moc to nezvládá, rozdíl oproti americkým verzím tohoto námětu je, že jen málo kdy zajde až do extrému, drží se ještě na hranici přijatelnosti, vlastně pokud někde hranici překračuje je to spíš v rovině firemní kultury než v pasážích rodinného života. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Francúzka rodinná komédia, založená na typickej a dobre známej situácii: matka detí už veľmi cíti, že jej prácu doma (deti + domácnosť) manžel dostatočne neocení. Rozhodne sa, že pôjde na výlet a tak deti na starosti bude mať jej manžel. Myslím si, že viac už k tomu nie je potrebné dodať – ďalšie obecné kúsky príbehu už uhádne každý. Čo sa týka hereckých výkonov, tak F. Dubosc bol spíš priemerný – jeho výkon nie je ničím výrazným. Film síce obsahuje niekoľko scén, ktoré dokážu vyčariť menší úsmev na divákov tvár, no ich kvalita je spíš (opäť použijem to slovo) „priemer“ a ešte k tomu fungujú len občas. Čakal som od toho trošku viac. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

O filme som ani nevedel, že má nejaký latinskoamerický originál, avšak kvôli tomu by som teda hodnotenie neznižoval. Určite sa tu podarilo pár vtipných gagov a situácií, najmä v prvej polovici. Sympatický otec a deti, ktoré ma nesrali, takže celkom spokojnosť. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Je to dost předvídatelné. Nedivejte se na filmy, které vám vybere někdo jiný. Mělo by se zakázat točit maminkovske filmy. ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama